NieuwsNieuws 2023/2024

Beste ouders,

De inschrijving voor het kamp Ahoy 2024 is geopend en het kan tot 29 februari. Dan gaan we loten wie er mee kunnen. Dit natuurlijk alleen bij te veel aanmeldingen.
De ervaren begeleiding van 30 mannen en vrouwen is al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het feest van het jaar!

Elk jaar loopt de inschrijving storm en ook nu gaat het hard. Er kunnen 78 kinderen mee, dus wees er snel bij als u nog niet heeft ingeschreven en u deze prachtige week in de zomer 2024 aan uw kind wilt bieden!

kampahoyvertrek3

Inschrijven voor kamp Ahoy 2024 kan alleen via de link in de groep app of via deze link KLIK HIER

De inschrijvingsperiode duurt 2 maanden. Daarna worden alle inschrijvingen verzameld en gaan we, bij méér inschrijvingen dan dat er plaatsen zijn, via loting bepalen welke kinderen mee kunnen. Per categorie kan een maximum aantal spelers mee, dit heeft te maken met de indelingen van de slaapkamers. Als het net zo storm loopt als vorig jaar, zullen er wederom kinderen teleurgesteld moeten worden, maar men komt wel op de reservelijst. In 2023 zijn alle kinderen die op de reserve stonden lijst alsnog meegegaan!

Vanaf heden t/m 29 februari 2024 kunnen spelers van JO15, JO14, JO13, JO12,JO11, JO9, JO8 en de meiden zich inschrijven voor het kamp dat wordt gehouden van 13 t/m 20 juli 2024.

De prijs van het kamp is € 110 voor de gehele week, waarin alle kosten voor vervoer, verblijf en maaltijden. Alleen voor ‘snoepen’ tussendoor moeten kinderen wat zakgeld hebben dat hier bovenop komt.

Zijn er vragen over het kamp, stel deze gerust aan de mensen van de kamporganisatie, onder andere Ricardo Willemse, Ferry Gommers en Jos Swaan.

Vast sfeer proeven…? Kijk op Facebook voor foto’s en filmpjes van het afgelopen kamp in juli 2023.

FB spartaan’20 kamp Ahoy

Met vriendelijke groet,

Jan Akkerman

Hoofdleider Kamp Ahoy