NieuwsNieuws 2022/2023

“Spartaan op kamp, dat is (en blijft) een feessie voor onze C’s en benjamins”!

Voor de 67e keer naar kamphuis Ahoy in Oosterhout! Vanaf 1955 is dit de prachtige jaarlijkse seizoensafsluiting voor vele jeugdleden en hun begeleiders. Alleen in de coronajaren 2020 en 2021 moesten we thuisblijven.

 Op vrijdagavond was het bagage inleveren en vast het programma voor de hele week in ontvangst nemen: in welke ploeg zitten we, hoe ziet de voetbalcompetitie eruit en welke bosspelen gaan we dit jaar doen? Voor de allerjongsten heel spannend natuurlijk, voor de kinderen die al in eerdere jaren meegingen een feest van herkenning.

En vandaag, zaterdag, vroeg verzamelen om de vrachtwagen (dankjewel weer Laurens Smeets!) te laden, want er gaat natuurlijk heel wat mee voor zo’n hele week.

En dan om klokslag Ă©Ă©n uur de bus in, Ricardo zorgt dat het allemaal goed verloopt.

vertrek bus uitzwaaien vertrek bus zwaaien uit de bus Daar gaan ze, uitgezwaaid door de vele ouders en opa’s en oma’s, en terug zwaaiend natuurlijk!

Een mooie week wacht, met om te beginnen al prachtig weer. We wensen de 78 kinderen en 30 begeleiders een fantastische kampweek vol sport en spel in de Oosterhoutse bossen, veel plezier!