NieuwsNieuws 2018/2019

Beste ouders,

De inschrijving voor het kamp Ahoy 2019 is geopend en het kan tot 20 januari 2019 a.s.
De ervaren begeleiding van 30 mannen en vrouwen is al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het feest van het jaar!

Elk jaar loopt de inschrijving storm en daar zijn we natuurlijk bijzonder blij mee. Dit jaar kunnen er gelukkig weer 78 kinderen mee.

kampahoyvertrek3

Inschrijven voor kamp Ahoy 2019 kan alleen via de link in de groep app of via deze link https://docs.google.com/forms/d/1BRHRhAyLlUyIP0GLOSwhOXAwjRftAbWr1OwLXwgaY-o/edit

De inschrijvingsperiode duurt 2 maanden. Daarna worden alle inschrijvingen verzameld en gaan we, bij méér inschrijvingen dan dat er plaatsen zijn, via loting bepalen welke kinderen mee kunnen. Per categorie kan een maximum aantal spelers mee, dit heeft te maken met de indelingen van de slaapkamers. Als het net zo storm loopt als vorig jaar, zullen er wederom kinderen teleurgesteld moeten worden, maar men komt wel op de reservelijst. In 2018 zijn alle kinderen die op de reserve stonden lijst alsnog meegegaan!

Vanaf heden t/m 15 januari 2019 kunnen JO15, JO13, JO11 en JO9 spelers zich inschrijven voor het kamp dat wordt gehouden van 20 t/m 27 juli 2019.

De prijs van het kamp is € 100 voor de gehele week, waarin alle kosten voor vervoer, verblijf en maaltijden. Alleen voor ‘snoepen’ tussendoor moeten kinderen wat zakgeld hebben dat hier bovenop komt.

Als uw kind wordt ingeloot, moet u 40 euro vooruit betalen, dit om de inschrijving definitief te bevestigen. Dit bedrag krijgt u niet retour bij eventuele afmelding.

Zijn er vragen over het kamp, stel deze gerust aan de mensen van de kamporganisatie, onder andere Ricardo Willemse, Ferry Gommers en Jos Swaan.

Vast sfeer proeven…? Kijk op Facebook voor foto’s en filmpjes van het afgelopen kamp in juli 2018

FB spartaan’20 kamp ahoy

 

Heeft u vragen, stel ze gerust aan Ferry Gommers, Ricardo Willemse of Jos Swaan.

Met vriendelijke groet,

Jan Akkerman

Hoofdleider Kamp Ahoy