NieuwsNieuws 2018/2019

“Spartaan op kamp, dat is een feessie voor onze C’s en benjamins”!

Wie kent dit gezang niet, een begrip binnen Spartaan’20 en iedereen weet dan dat het over Kamp Ahoy gaat!

Oosterhout7

Vele van onze leden en oud-leden zijn er minimaal wel Ă©Ă©n keer en meestal veel vaker geweest: de zomerkamp-week in de bossen bij Oosterhout. In 1955 was de eerste. Ongelofelijk maar waar, komende week is het al weer voor de 65e keer!

Zaterdag 20 juli a.s. gaan 78 kinderen tezamen met 30 begeleiders een week naar ‘ons’ kamphuis toe. Een week vol met voetbalprogramma en vele bosspelen en uiteraard ook het traditionele zwemmen op de woensdag.

‘Spartaan op kamp’ is een week van huis voor de kids en daar beleven ze een week die ze nooit meer vergeten. Het overloop-spel, Euromast-spel, hoger/lager en zeker de bonte avond zijn voor altijd in geheugens gegrift.

Veel dank gaat op voorhand al uit naar de vrijwilligers, want die leveren de hele week een prestatie van ongekende klasse. De vrouwen in de keuken zetten elke dag driemaal een prima maaltijd op tafel en de rest van de staf zorgt dat het programma de hele week op rolletjes loopt. Iedereen is acht dagen 100% in touw! Ik denk dat ik namens iedereen wel kan spreken en zeggen dat we het er graag voor over hebben!

Nieuwsgierig geworden naar hoe het gaat op kamp en wat we zoal doen die week? Kom dan gerust kijken, op zondag 21 juli vanaf half tien tot na het leuke bosspel geldsmokkel. Het adres voor de tomtom: Pannenhuisstraat 12, 4911 BS Den Hout.

Volg de hele week op FB spartaan20 kampahoy

Ik hoop vele ouders zondag 21 juli te mogen ontmoeten als u uw kind(eren) komt bezoeken. U zult zelf zien en voelen dat het inderdaad zo is….

SPARTAAN OP KAMP DAT IS EEN FEESSIE!

Namens de kampstaf,

Jan Akkerman, hoofdleider

 

PS, ‘Kamp Ahoy’ is een fenomeen en instituut in onze vereniging en iets waar we trots op mogen zijn. Het wordt wel ieder jaar lastiger het financieel rond te krijgen, maar dankzij vele Spartanen die dit kamp in hun hart blijven dragen en een bijdrage als sponsor leveren, kunnen we het nog steeds blijven organiseren voor een redelijke prijs. Veel dank hiervoor!

En als u nu of in de toekomst ‘Kamp Ahoy’ wilt (blijven) steunen, mag dat gerust… Elke euro voor het jeugdkamp is welkom: NL 05 INGB 0003 7778 86 tnv Kampsectie Spartaan’20.
Dank voor uw bijdrage!