JubileumnieuwsNieuwsNieuws 2019/2020

Het is bijna 2020, de viering van 100 jaar Spartaan’20 staat voor de deur!

We gaan het uitgebreid vieren, met activiteiten en evenementen gedurende het hele jaar 2020. Op 1 januari beginnen we daar al mee: voorafgaand aan de traditionele Nieuwsjaarsreceptie halen we spelers van vroegere 1e elftallen bij elkaar.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie zal het complete feestprogramma worden gepresenteerd.

Alle bijzonderheden over de jubileumactiviteiten worden gepubliceerd op onze website en op de facebookpagina 100jaarspartaan20. Op onze website vind je vanaf vandaag de speciale jubileumpagina: klik even door op de gouden knop 100 jaar en je leest alles over het jubileum. Dit wordt steeds bijgewerkt. De eerste evenementen tot en met maart staan er al op en aanmelding / kaarten kopen is al mogelijk.

De jubileumcommissie én diverse werkgroepen zijn al enige tijd druk met de voorbereiding van heel veel leuks dat gaat komen. Heb je vragen of ideeën, wil je ergens mee helpen, weet je een bedrijf dat graag met een mooie advertentie in het prachtige jubileumboek wil komen te staan? Aarzel niet en spreek een van de leden van de commissie aan: Jan Akkerman, Lesley Bakboord, Ed Goverde (vz), Daan Kraan, Chantal Lopes, Matthijs van Muijen, Ronnie Silvis, Hans Spierings, Ricardo Willemse en Dik van Zevenhuijzen staan open voor alle hulp en ideeën! Een mailtje sturen kan ook: jubileum2020@spartaan20.nl . Alle hulp is welkom.

100 JAAR SPARTAAN’20 : VIER HET MEE!