JubileumnieuwsNieuwsNieuws 2020/2021

Het Jubileumboek is klaar!

Spartaan’20 dit jaar 100 jaar: het feest werd helaas grotendeels verstoord door corona, het feestprogramma houden we tegoed.

Maar Ă©Ă©n ding ging door: het maken van een prachtig jubileumboek en dat is klaar! In liefst 352 pagina’s wordt de complete historie van onze 100 jaar beschreven. Een boek met verhalen over de geschiedenis, met interviews en nog veel meer. Echt voor iedere Spartaan, voor de ouderen maar juist ook voor de jongeren de moeite van het lezen waard. En alle spelende leden van nu staan er zelf in, met hun teamfoto van dit seizoen!

Het boek wordt officieel gepresenteerd op vrijdag 4 december om 16.00 uur: Bruno Martins Indi, als veelvuldig international de succesvolste ‘Spartaan’, en voorzitter Leandro Lopes overhandigen elkaar het boek op de middenstip aan de Oldegaarde. Toeschouwers zijn in verband met de corona-regels hierbij niet toegestaan, uitgezonderd een kleine groep van genodigden.

Het boek is vanaf zaterdag 5 december af te halen in de kantine. Het mooie nieuws: voor alle leden, donateurs en club van 100 leden is het boek gratis! Per gezin/huishouden wordt Ă©Ă©n exemplaar verstrekt.

Afhalen van het boek kan op de volgende dagen op de accommodatie:

Zaterdag 5, 12 en 19 december van 11.00 tot 15.00 uur

Leden van 15 jaar en ouder mogen het zelf afhalen, voor jongere leden kunnen ouders dat doen.

Voor oud-leden, niet-leden en overige belangstellenden is het boek te koop voor € 20,-. Ook die kunnen terecht op genoemde dagen.

Lees alles over onze, jouw club en haal het boek nog voor de feestdagen in huis!