JubileumnieuwsNieuwsNieuws 2020/2021

Het Jubileumboek: vanaf zaterdag te verkrijgen!

Vanaf zaterdag 5 december is ons prachtige jubileumboek beschikbaar voor iedereen die het wil hebben. Hoe krijg je het? Lees de spelregels in verband met corona.

We kunnen de kantine nog niet gebruiken! Op zaterdag 5 december vanaf 10.00 uur tot 15.00 uur staan we bij de ingang van het terrein, voor de liftruimte. Vanaf 10 uur dus af te halen, voor leden en donateurs gratis, voor oud-/niet-leden te koop voor 20 euro. Na afhalen dient u het terrein weer direct te verlaten. En houd afstand als er een rijtje staat!

Leden van 15 jaar en ouder mogen het zelf afhalen, voor jongere leden kunnen ouders dat doen. Er zullen diverse teams ook zaterdag a.s. een onderlinge wedstrijd spelen. Ouders, als u dan toch op de Oldegaarde staat te kijken, kunt u uiteraard even binnen lopen voor het boek; na opgave van de achternaam (van het kind) en adres krijgt u het boek.

Voor (ouders van) teams die niet spelen zaterdag: u kunt ook in de loop van de dag langskomen, maar u kunt ook wachten tot een van de volgende zaterdagen (12 en 19 december).

Voor oud-leden, niet-leden en overige belangstellenden is het boek te koop voor € 20,-. Ook die kunnen terecht op genoemde dagen. Let op: betaling bij afgifte pinnen of contant.

Bezorgdienst: veel van onze oud-leden willen het boek ongetwijfeld ook graag hebben. Als u niet in de gelegenheid bent op de Oldegaarde langs te komen, kunt u uw boek bestellen via e-mail. Stuur een mail naar: jubileum2020@spartaan20.nl.

Als u in de regio Rotterdam woont, wordt het boek bij u thuis bezorgd door onze vrijwilligers nadat 20 euro op de rekening is ontvangen. Als u buiten de regio woont, kunnen wij het boek toesturen na ontvangst van de prijs plus de verzendkosten, totaal 30 euro.

Bestellingen overmaken op rekeningnummer NL40 INGB 0002 6960 94 t.n.v. PENN RKSV SPARTAAN AFD VOETBAL

Lees alles over jĂłuw, Ăłnze club en haal het boek nog voor de feestdagen in huis!

Veel leesplezier!