JubileumnieuwsNieuwsNieuws 2020/2021

Ons prachtige boek 100 jaar Spartaan’20 is inmiddels in het bezit van vele honderden leden. En ook vele oud-leden en andere belangstellenden hebben het aangeschaft. We krijgen veel mooie reacties.

Maar er zijn ook veel leden die het nog niet hebben kunnen afhalen. En de nieuwste corona-maatregelen maken dat deze situatie voorlopig nog wel even zo blijft.

Met dat noodzakelijke extra thuisblijven is er natuurlijk nog meer reden om het boek nu toch snel in huis te hebben en al lezend over jouw club de vrije tijd door te komen. Dat kĂĄn, je kan het laten bezorgen! Stuur een e-mail met je adres naar jubileum2020@spartaan20.nl en als je in (de regio) Rotterdam woont bezorgen we het boek thuis.

Voor leden, donateurs en club-van-honderd leden is het boek gratis.

Voor oud-leden, niet-leden en overige belangstellenden is het boek te koop voor € 20,- (inclusief bezorging in regio Rotterdam) of € 30,- inclusief verzendkosten. Bestellingen overmaken op rekeningnummer NL40 INGB 0002 6960 94 t.n.v. PENN RKSV SPARTAAN AFD VOETBAL

Stuur een mail naar: jubileum2020@spartaan20.nl.

Lees alles over jĂłuw, Ășw, Ăłnze club van de afgelopen 100 jaar! Veel leesplezier! En vergeet niet, je staat er als spelend lid van dit seizoen zelf ook in!