JubileumnieuwsNieuwsNieuws 2019/2020

(Dit bericht is ook als e-mailbrief naar alle leden gezonden)

Beste leden, ouders en andere volgers van onze vereniging,

Zoals het bestuur in een vorige brief al moest vaststellen, is het seizoen 2019/2020 ineens geĂ«indigd en is ook de viering van 100 jaar Spartaan’20 daarmee direct tot stilstand gekomen.

Gelukkig zien we intussen besluiten van de regering dat de samenleving weer op gang kan komen. Bestuur en jeugdbestuur hebben het mogelijk gemaakt dat in ieder geval weer jeugdtrainingen plaatsvinden. En vanaf 12 mei gaan ook de senioren weer trainen.

Toch zal het, zoals op 6 mei uit de maatregelen duidelijk is geworden, nog een aantal maanden gaan duren voordat het complete clubleven weer draait. Voorlopig is gesteld dat sportkantines pas vanaf 1 september weer open mogen gaan en is nog de vraag hoe het nieuwe voetbalseizoen op gang gaat komen.

Voor de viering van het 100 jarig bestaan betekent het in ieder geval dat bestuur en jubileumcommissie hebben besloten om alle geplande feestelijkheden tot en met september af te gelasten. Maar
 dat betekent niet dat we geen feest-activiteiten meer gaan organiseren. Die houdt u voor het grootste deel tegoed:

De meeste activiteiten zullen alsnog worden ingepland tussen januari en juni 2021. We bestaan officieel op 14 augustus dit jaar 100 jaar en we mogen ons feestje dus ook best nog vieren in het seizoen 2020/2021!

Afhankelijk van de ontwikkelingen bekijkt de jubileumcommissie nog welke activiteiten we nog wél in 2020 kunnen organiseren.  Zo denken we aan de speldag voor de jeugd in bijvoorbeeld de herfstvakantie en misschien toch nog een mooie feestavond tegen het einde van het jaar.

Waaraan wel de afgelopen maanden flink is doorgewerkt: het schrijven van een prachtig jubileumboek. Wanneer dit klaar is en zal worden aangeboden, daar hoort u zeker nog over.

Voor nu: hopelijk gaan we elkaar in de komende maanden toch weer vaker zien en blijf intussen gezond!

Hartelijke groet,

Bestuur en Jubileumcommissie

100 JAAR SPARTAAN’20 : VIER HET MEE! (zodra het weer mag!)