NieuwsNieuws 2020/2021

Nieuwe shirtsponsor O13-6

Met trots kunnen we melden dat J.R.F Import & Export vanaf nu twee jaar op het shirt prijkt van de JO13-6. Dit team, waar weer grote talenten in spelen, heeft intussen de eerste wedstrijden gespeeld. J.R.F-eigenaar Francis A Latina, tevens vader van zoon Fiorgen, is zeer blij met de overeenkomst. Door de corona laat de officiële ondertekening nog even op zich wachten.

J.R.F Import & Export is gespecialiseerd in het im- en exporteren van voornamelijk tropische groenten. Je kunt dan denken aan avocado, cassave en bakbanaan. Met klanten in het Caribische gebied en Europa zijn wij vooral bezig met het leveren van de beste kwaliteit groente tegen een goede prijs!

De prijs is laag omdat we zelf vele hectaren grond bezitten in de Dominicaanse republiek. Hierdoor zit er geen handelaar tussen en kunnen we dus een eerlijke prijs bieden.

Kortom alles onder Ă©Ă©n dak, professioneel, betrouwbaar, flexibel en altijd hoge kwaliteit met meer dan acht jaar ervaring. Op deze manier zorgen we dat onze klanten altijd de beste service krijgen!

.