NieuwsNieuws 2020/2021

Joshua Zirkzee komt shirtje ruilen

In juni 2013 verliet hij Spartaan’20 voor zijn nieuwe avontuur en 7 jaar later heeft hij de Champions League gewonnen met Bayern MĂŒnchen. Dat is toch een sprookje uit een jongensboek!

Joshua speelde 3 seizoenen in het mooie zwarte shirt als jeugdspeler in de pupillen en bracht zaterdag een bezoek aan zijn oude club.
Na het lange seizoen met zijn Bayern MĂŒnchen (winnen van 3 prijzen) heeft hij even een korte vakantie.

 

Zaterdag 29 augustus kwam hij met zijn familie naar onze club om zijn shirt te ruilen voor het E1-shirt waar hij destijds in speelde.
Hij had ook al zijn gewonnen medailles meegenomen. Geloof me, die heb je niet iedere dag in je hand!

     

Het shirt dat we van hem kregen is ook nog eens zijn shirt van de Champions League finale 2020. Hij maakte in die wedstrijd weliswaar geen minuten, maar kreeg vanwege zijn eerdere optredens in de CL na afloop natuurlijk de medaille Ă©n mocht te midden van zijn Bayern-ploeggenoten de Cup tijdens de huldiging ook omhoog houden. Wij zijn natuurlijk heel blij met dit shirt en het zal dan ook worden bij gehangen op de ‘wall of fame’ in de kantine.

Hierboven de lijst met zijn shirt van E1, dat volgens Joshua een mooie plek gaat krijgen in zijn huis in Duitsland.
Verder nam RTV Rijnmond nog een leuk interview af, dat je hieronder kan bekijken door te klikken op de link.

https://drimble.nl/regio/zuid-holland/rotterdam/70622592/zirkzee-blijft-bij-bayern-munchen-wil-je-de-beste-worden-dan-moet-je-met-de-besten-trainen-video.html

Joshua we willen je zeer bedanken voor dit mooie geschenk en wensen je veel succes dit seizoen in de Bundesliga !