Zaterdag 24 September, een mooie zonnige ochtend, op het programma vandaag de uitwedstrijd tegen de Zinkwegse Boys op het sportpark de Beijerse Polder. Om 8.15 verzamelen Ryan, Jay, Krishna, Kane, Liano, DJerrel, Rino, Bryce, Zeki met supporters zich in Oud-Beijerland.

De Jongens hebben er zin in, ze gaan er voor de volle 100% voor, dat is ook nodig, want de Zinkwegse Boys staan bovenaan. Wat een grote jongens zijn het allemaal, ze schelen wel een hele kop met onze kanjers van Spartaan’20 JO9-7!jo9_6_002

De tegenpartij is sterk. Al snel volgt 0-1 en een paar minuten later de 0-2 en 0-3, maar de koppies blijven omhoog. Onze Keeper Ryan en de jongens van de verdediging doen wat ze kunnen en geven alles! Ook de aanvallers staan hun mannetje en na een geweldige actie van Jay scoort Rino! In the Pocket 1-3. 

Iedereen op scherp, de Zinkwegse Boys hebben het niet makkelijk tegen onze knullen, maar dat ze een sterk team hebben is een feit, de 1-4, 1-5 en 1-6 volgen. Op het veld zien we mooie acties van de aanvallers, een fantastisch schot van Zeki naar Jay en daar is de 2-6! Dankzij een mooie redding van Ryan en goede verdediging blijft dit beperkt en gaan we de rust in met 2-6.

De tweede helft;

jo9_6_001Ryan en Bryce ruilen van positie, Bryce gaat keepen en Ryan gaat het veld op. Ryan laat meteen zien dat hij van alle markten thuis is en totaal niet bang voor de grote tegenstanders! De Spartanen geven zich niet zomaar gewonnen en blijven strijden. Na een mooie redding van Bryce volgt kort daarna de 2-7. We zien weer felle acties van Ryan, Jay, Krishna en Zeki en mooie lange ballen van Liano, Djerrel en Rino. Helaas de 2-8, 2-9, 2-10 volgen.

De mannen van Spartaan 20 hebben zich zeker bewezen, en hebben een uitstekend potje gespeeld! De tegenstander was goed en jammer genoeg wat te sterk. Maar Jongens, ondanks de nederlaag was dit een wedstrijd om trots op te zijn! Goed gedaan!

Hebben wij iets gemist? Op het formulier kwam 2-11 te staan.