10-12-2016 vv Pernis JO9-2 – Spartaan’ 20JO9-7 3-4

Thomas, Kane, Djerrel, Liano, Ryan, Bryce, Krishna, Rino, Jay

De wedstrijd gaat flitsend van start en begint met een kans voor Pernis. Maar Ryan redt knap. Rino scoort daarna gelijk schitterend uit een voorzet vanaf rechts 0-1. Pernis maakt gelijk met een prachtige omhaal uit een corner 1-1.

Het is erg spannend en gaat over en weer. Goede actie Krishna op links maar de pass komt net niet aan. Weer actie Krishna maar de keeper redt helaas. Goeie kans voor Jay over rechts, maar de actie wordt geblokt door een verdediger. Nu een mooie voorzet van Bryce de bal komt via de keeper bij Jay die scoort prachtig uit de draai 1-2!

Uitbraak Pernis maar goed verdedigen van Thomas stopt de aanval. Hierna gelijk een uitbraak van PERNIS na balverlies. Weer een hele knappe save van de keeper.

Rust!

Na rust gelijk weer een uitbraak van PERNIS na balverlies in de voorhoede van Spartaan. Goal 2-2. Het golft nu op en neer. Uitbraak Spartaan na goed druk zetten. Rino stuit helaas op de keeper. Spartaan houdt druk op de ketel. Uitbraak PERNIS; gelukkig net naast.

Goeie aanval over rechts maar de inzet van Krishna wordt van de doellijn gehaald door speler van PERNIS. De keeper staat ver uit zijn doel……prachtige boogbal van Krishna net naast! Ook Liano is weer in bloedvorm vandaag met mooie acties en passes! Het is echt wachten op de goal van Spartaan.

De bal wordt hard ingeschoten door Jay en komt via het doel terug. Duidelijke goal. Maar niet gezien door de scheidsrechter. Balen! Gelijk daarna een uitbraak van PERNIS! Goal. 3-2 achter. Erg zuur en jammer!

Plotseling krijgt Kane krijgt de bal en denkt niet na……hij haalt gelijk uit. Wat een prachtige goal van afstand! Gelijk! 3-3. En nu erop en erover! Een goede aanval van Spartaan, strak over de grond in de hoek goal van Djerrel 3-4.

Terecht gewonnen en een leuke wedstrijd! Goed gespeeld, mannen!