Spartaan’20 JO9-7 – Heinenoord JO9-1

Spartaan gaat goed uit de startblokken met gelijk een aanval over links met een kans voor Jay na een voorzet van Khrisna. Nu gelijk weer een uitbraak van Spartaan met een kans voor Jerrel. Helaas net naast.img_0215

Heinenoord doet wat terug met een goeie aanval waaruit direct gescoord wordt met een strak schot; 0-1. Kort hierna een uitbraak van Spartaan waaruit Jerrel direct de 1-1 scoort! Gelijk weer een nette combinatie en goede aanval van Spartaan maar de bal gaat helaas achter.

Verblind door de zon maakt Ryan een schitterende omhaal. Helaas in eigen doel. Niets aan te doen; 1-2 achter. Daarna direct weer een uitbraak van de nummer 10 van Heinenoord 1-3. Het golft nu over een weer.

Kane is weer goed bezig vandaag. Hij jaagt en stoort als een stofzuiger op het middenveld. Vooral Heinenoord blijft druk zetten met weer een uitbraak na een fout in de verdediging bij Spartaan; 1-4. Rust!

Tweede helft

Gelijk een hele goede actie van Jay; mooi schot, maar helaas net maast. Spartaan heeft steeds het initiatief en is beter, maar scoort niet. Rino is sterk op links en maakt het de verdedigers van Heinenoord moeilijk. Nu een hele goeie actie van Krishna door het centrum. Hij wordt gestuit met een overtreding en scoort daarna prachtig uit de vrije schop;. 2-4 via binnenkant paal!

Liano en Bryce heersen op het middenveld bij Spartaan. Ryan heeft zich heel goed herpakt en houdt Heinenoord nog een aantal keer van scoren af. Weer een actie van Jay maar hij schiet helaas net naast. Jay heeft vleugels nu; weer een actie; laag schot….Goal! 3-4. Superspannend.

Spartaan blijft drukken om de verdiende gelijkmaker te forceren. Maar nu toch ook een weer eens een aanval van Heinenoord na een foutje in de verdediging. Gelukkig net naast. Direct hierna een goeie actie van Rino over links. Maar de voorzet gaat via Jay over. Het was een lastige harde bal maar wel zonde zeg, wat een kans op de gelijkmaker!

Nu weer een grote kans voor Rino, maar goed gepakt door de keeper. Weer een aanval met vier man, maar Krishna schiet net naast. Weer een aanval, maar de bal wil er maar niet in!.

Nog een uitbraak van Heinenoord, maar heel goed verdedigd door Thomas. Nog een laatste aanval over links, maar Rino schiet net mis. De mannen hadden echt minimaal een gelijkspel verdiend, maar het is tijd!, helaas!

We hebben toch genoten. Volgende week beter mannen!

img_0188 img_0201