Eerder een verkeerd verslag geplaatst, maar hier is de goeie.

Spartaan’20 JO9-7 – Coal JO9-1 (3-2) 5-4
Vooraf was de vraag: Is trainert Rinesh voor Spartaan of voor Coal?  Aan de spelers de taak om hem te overtuigen 
.

Nadat scheids Paulo had gefloten voor het begin, ging Spartaan gelijk in de aanval. Gedurende een lange periode bleef Spartaan flink druk zetten, maar zoals zo vaak in zulke wedstrijden viel de treffer aan de andere kant. Ryan stond veel te ver naar rechts in de goal, zodat Coal bij een snelle counter de eerste goal kon maken. Spartaan ging niet bij de pakken neerzitten en ging verder waar het de wedstrijd mee begonnen was. Dankzij “vaste” invaller Marcus kwam Spartaan snel langszij en direct na de aftrap van Coal soleerde hij naar 2-1.

Hierna volgden diverse aanvallen van zowel Spartaan als Coal. Jay kreeg een kans via Marcus en Bryce, maar schoot helaas naast. Vlak daarna weer een kans voor Jay uit een voorzet van Marcus, maar weer geen goal. Uit een tegenaanval van Coal viel helaas de gelijkmaker. Geen kans voor Ryan, 2-2. Snel hierna kregen zowel Marcus als Bryce een kans die ze helaas niet scoorden. Vlak voor rust was er een lange aanval met Djerrel, Rino en Marcus, die het derde doelpunt scoorde.

In de rust sprak trainert Rinesh trots tegen zijn mannen en gaf aan toch maar voor Spartaan te zijn vandaag.

Na de standaard wissel van Bryce en Ryan gingen de mannen weer fel van start. Een goede aanval van Kane eindigde in een hoekschop. Marcus zijn schot hieruit werd gestopt. Uit een nieuwe corner kreeg Jay ditmaal een kans, helaas weer geen goal. Vlak hierna bracht Jay de stand op 4-2. Snel hierna zag Krisna een mooie vrije trap gestopt worden.

De wedstrijd ging heen en weer met ook kansen voor Coal. Na een mooi een-tweetje van Rino en Jay (wat helaas niets opleverde) kwam Coal met een tegenaanval. De bal kwam op de paal terecht maar vlak daarna was het toch raak : 4-3. Het werd spannender en spannender en de toeschouwers zagen 2 leuke teams tegen elkaar spelen. Vlak nadat Ryan een kans had gehad, scoorde Coal de gelijkmaker : 4-4.

Snel pakte Spartaan het ritme weer op en ging vol op de aanval. Uit een corner van Marcus kopte Krisna net naast. Na weer een kans van Ryan stond Marcus op de goede plaats en scoorde de 5-4. Hierna volgden nog kansen voor Marcus, Rino en Djerrel, maar er kwam geen verandering meer in de stand.

Nadat de scheidsrechter had afgefloten en de penalty’s waren genomen, namen de spelers met de traditionele overwinningsslinger afscheid van het publiek. Drie gespeeld, 9 punten. Volgende wedstrijd Rhoon thuis.