Coal JO9-1 – Spartaan 20 JO9-7   5-4

Coal gaat direct goed van start. Bijna gelijk na de aftrap een mooie aanval, 1-0 achter, goede goal Coal. Het spel gaat nu over en weer, maar Coal is wel iets beter. Weer een goede aanval, maar gepakt door Ryan. Daarna weer een uitbraak en weer goed gepakt door Ryan. Nu een aanval van Spartaan, Rino schiet op de keeper. Uitbraak van Coal; mooi lobje goal 2-0. En direct weer een uitbraak Coal, goal, 3-0.

Zo gaat het hard. Goed schot Krishna, maar gepakt door de keeper. Helaas scoort Coal nog een keer 4-0.

De tweede helft gaat Spartaan veel beter van start. Goede actie Rino. Schot, goal! Thomas onderschept nog een keer goed de bal. En Kane, Jerrel en Liano zetten alles op alles om de wedstrijd om te keren. En ook Jay doet een stapje extra.

Uitbraak Coal via rechts, Bryce – die is gaan keepen – probeert hem nog te pakken, maar via zijn vingertoppen gaat de bal over hem heen, 5-1. Maar Bryce pakt ook een hoop ballen anders stonden we nog verder achter! Nu weer een goeie combinatie waaruit Ryan scoort; 5-2!

En direct daarna weer een uitval over rechts via Rino 5-3. Ryan en Rino houden de druk op de ketel bij Coal. Weer een combinatie van Ryan en Rino. Maar net te ver voor zich uit gespeeld door Ryan. Jammer! Kort daarna nog een goal voor Spartaan door een goeie sliding van Ryan uit voorzet van Rino 5-4. Tijd!

Jammer net verloren maar de tweede helft hebben de mannen goed gespeeld en 1-4 gewonnen, Helaas was er ook een eerste helft :-). En ook de strafschoppen gewonnen. Waarbij opviel dat Jay de bal echt loeihard in het net knalde, prachtige strafschop Jay!
Al met al toch een geslaagde middag, ondanks de kou!