20160827JO9-7Spartaan 20 JO9-7 onderuit tegen Binnenmaas J09-3

Onze Spartanen van JO9-7 namen het vandaag 27-08-2016 op tegen JO9-3 van FC Binnenmaas. De 10 uur wedstrijd betekende lekker uitslapen voor de spelers en hun ouders/begeleiders. Vanaf het sportpark van Spartaan’20 reden wij gezamenlijk naar  het sportcomplex van FC Binnenmaas voor de eerste wedstrijd van dit seizoen.

Toen de wedstrijd begon bleek Binnenmaas J09-3 een  geduchte tegenstander te zijn, met jongens die aardig konden voetballen en hierdoor vaak het betere van het spel hadden.

Het was wel duidelijk dat de tegenstanders beter op elkaar waren ingespeeld dan onze jongens die slechts 1x samen met elkaar hadden getraind en nog niet goed wisten wat hun taken in het veld waren. Verdedigers liepen lekker mee in de aanval waardoor de tegenstander regelmatig zonder problemen voor het Spartaanse doel kon opduiken om te scoren. Maar ook onze aanvallers liepen op plekken waar ze eigenlijk niet moesten zijn, waardoor de wedstrijd  rommelig werd en aanspeelmogelijkheden schaars waren. Ondanks de enorme inzet van al onze Spartanen konden onze jongens aanvallend ook geen potten breken.

Helaas is deze wedstrijd voor onze jongens teleurstellend verlopen en hebben ze deze wedstrijd met 0-6 verloren.

Ik weet zeker dat als onze jongens langer met elkaar trainen en het duidelijk wordt wat er van ze verwacht word in het veld, dat ze beter zullen gaan spelen en veel wedstrijden zullen gaan winnen.

Bryce, Djerrel, Kane, Krishna, Liano, Rino, Ryan en Jay, jullie hebben allemaal je uiterste best gedaan maar helaas was deze tegenstander gewoon beter op elkaar ingespeeld en een maatje te groot.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen SHO op het programma, hopelijk kunnen onze jongens dan de eerste punten binnen halen. Alvast veel succes mannen! En vooral veel plezier!!!