20160827JO9-6Beste lezers,

Wat een GEWELDIG begin van het nieuwe seizoen voor de jongens van Spartaan20 JO9-6! We hebben met 8-0 gewonnen, beter kan het toch niet?!

Onze eerste wedstrijd op zaterdag 27 augustus 2016 was uit tegen VVOR JO9-6 om 08:30h.

De wedstrijd begon gelijk goed, we zetten de tegenstander goed vast, ze kwamen niet tot voetballen.
Na paar minuten gespeeld te hebben werd het eerste doelpunt gemaakt. Daarna volgde er een reeks andere en uitstekende kansen voor ons team.
Aan het eind van de eerste helft stonden we 5-0 voor en in de tweede helft hebben we nog 3 keer gescoord!

Met dank aan onze keeper in 2e helft, heeft de tegenpartij zelfs niet door middel van een penalty kunnen scoren!!!

Zowel voor de jongens als de ouders was het een spannende eerste wedstrijd, vol enthousiasme en positieve energie gingen we er tegen aan. Hoorde van andere ouders dat wij “ouders van Spartaan kinderen” het luidruchtigste waren en op een sportieve en positieve manier kinderen hebben aangemoedigd. 🙂

Jongens bedankt voor zo goede inzet en mooie begin van dit seizoen, we zijn allemaal heel trots op jullie! Ga vooral zo door als een team en geniet ervan!