Vandaag zaterdag 17 september spelen we tegen RVVH JO9-5

Hartstikke goed begin, onze verdediging is berensterk! Ze spelen alsof hun leven er van afhangt en soms lijkt het wel op een rugby wedstrijd. Opgestelde formatie werkt goed, jongens houden zich eraan. Na 15 minuten speeltijd is de stand 0-0.

18e minuut, tegenstander scoort we staan 1-0 achter. Eerste helft 1-0 voor RVVH JO9-5.

Tweede helft gaat van start. Tegenpartij scoort bijna, maar dankzij onze keeper gaat de bal er niet in!. Onze verdediging doet het nog steeds goed. We hebben twee goeie kansen, maar nog geen doelpunt. Feit is wel dat we veel beter spelen, een beetje harder zijn en ook terugduwen.

Tevens moeten onze jongens leren om niet met elkaar in een duel te gaan in het gevecht om het bal.

Zooo, wat een kansen hebben we gehad, maar de bal wil er maar niet in 🙁

Wedstrijd is afgelopen jammer dat we hebben verloren. We waren zeker beter, speelden het betere voetbal, tegenstander was alleen wat brutaler!