Afgelopen zaterdag 8 oktober speelden we onze laatste bekerwedstrijd thuis tegen Neptunus-Schiebroek JO9-4. Om 12:15h gingen we van start en goed ook.

In de eerste helft hebben we twee keer weten te scoren. We zetten goed druk achter, speelden samen en dat leidde tot goed voetbal en een paar mooie kansen voor ons team.

Tweede helft begon net zo goed als de eerste en al gauw was het 3-0 voor ons.
Jongens spelen goed samen, benutten hun kansen en ongeveer 5 minuten voor het eindsignaal scoorden we het laatste doelpunt, uiteindelijke stand 4-0.

Ik moet ook eerlijk erbij zeggen dat Neptunus-S niet een super sterke tegenstander was, maar ik merk wel aan onze jongens dat ze steeds meer en meer een team vormen. Naarmate ze meer wedstrijden spelen groeien ze naar elkaar. Wat ze op trainingen leren zien we weer terug bij wedstrijden. Ze spelen steeds beter samen, passen naar elkaar en laten zien dat het hier om teamsport gaat!

Afgelopen weken waren echt als een achtbaan vol emoties. Ik, als ouder die voor het eerst met haar kids naar wedstrijden ging, bijna niks van voetbal wist leefde zo mee, voelde de spanning, emotie en wilskracht. Terugkijkend had ik het voor geen goud willen missen.

Alle ouders wil ik hierbij ook erg bedanken voor steun en toewijding aan onze jongens, hup naar de nieuwe overwinningen na de herfst vakantie!