22-4-2017 Spartaan’20 JO9-6 – Neptunus-Schiebroek JO9-3     3-3

Na alles te hebben voorbereid voor het kampioensfeest, gewapend met confetti, toeters, bekers, spandoek en lekkere dingen gingen we vol vertrouwen naar de wedstrijd. Aangezien we thuis speelden zou het een nog groter feest worden.

Maar helaas, de wedstrijd was zenuw slopend, ik kan me niet alles tot in details herinneren, omdat ik zo zenuwachtig was. Neptunus speelde goed ze bleven druk houden en beide teams waren aan elkaar zeker gewaagd.

Wie op voorsprong kwam weet ik eerlijk gezegd niet meer. Ik weet alleen dat er na elk gemaakt doelpunt een gelijkmaker volgde.

Ongeveer 6 minuten voor het einde stonden we voor met 3-2 en ik was er zeker van: het is klaar, we zijn kampioen en toen volgde de gelijkmaker 🙁

Het is niet einde van de wereld en we hebben nog 2 wedstrijden te gaan, maar treurig was het wel.

Hebben we goed gespeeld? Zat er meer in? …. Naar mijn mening zat er zeker meer in. We hadden goeie kansen die niet benut zijn. Ons zwakke punt was weer dat er niet naar elkaar gespeeld werd, hierdoor leden we onnodig balverlies.

We gaan niet treuren. Het is ons afgelopen zaterdag niet gelukt, maar aankomende zaterdag spelen we tegen Alexandria. Mochten we dan winnen zijn we alsnog KAMPIOEN. Helaas niet thuis, maar we gaan er weer gewapend met alle toeters en bellen heen (Voordeel: hoeven ze niet bij Spartaan rommel van confetti op te ruimen 😉 )

Onze vorige wedstrijd tegen Alexandria hebben we gelijk gespeeld 2-2, dat belooft dus weer een heel spannende wedstrijd te worden in ieder geval!