Zaterdag 10 september hebben we onze eerste thuis wedstrijd gespeeld tegen JO9-4 van ijvv de Zwervers. Om 09:30h is de wedstrijd begonnen en kort na het begin scoorde de tegenpartij hun eerste doelpunt.

Ondanks dat het wederom jongens waren die een kop groter waren dan onze eigen jongens wisten we ons wel staande te houden. Hier en daar wat foutjes, maar dankzij de geweldige leenkeeper en ons eerste doelpunt bleef de score na de eerste helft op 1-1.

Tweede helft scoorden de Zwervers nog 2 keer 😞.

Al met al was het een leuke en leerzame wedstrijd. Onze trainer heeft een formatie gemaakt met 3 jongens voor en 3 achter en de jongens moesten hier ff aan wennen.

Elk wedstrijd komen de jongens er meer in en leren ze nieuwe dingen bij. Het is niet leuk dat we verliezen, maar het is pas onze 3e wedstrijd als een team en we hebben steeds de pech dat de tegenpartij uit grotere kinderen bestaat.

We komen er wel met z’n allen  en hebben het vertrouwen dat we het aan het einde van het jaar ver gaan schoppen. We hebben een super leuk team die bestaat uit heel lieve en sportieve kinderen en ze hebben beste publiek (ons ouders, ook al zijn we soms heel erg luidruchtig)!

Nogmaals wil ik onze leenkeeper heel erg bedanken. Hij heeft het echt super gedaan en hoop dat we hem vaker kunnen lenen.

Gr Sanja