Zaterdag 18 maart speelden we uit bij Blijdorp JO9-6.

Wat een wedstrijd. In begin heel spannend, maar op een gegeven moment begon de spanning een beetje weg te zakken naar mate we alleen maar scoorden en resultaat al snel 6-0 was en we waren pas 10 minuten bezig.

Ook al hadden we dit keer geen leenkeeper en moesten we het doen met onze eigen jongens toch waren we te sterk voor Blijdorp JO9-6.
Marouan was onze keeper in de eerste helft, maar had weinig te doen bij ons doel. We speelden geweldig, hebben r lekker druk achter gezet en zelfs een penalty mogen nemen.
Op een gegeven moment hadden we zo vaak gescoord dat ik de doelpunten niet meer bij hield.

In de 2e helft was Elijah onze keeper en ook hij had niet echt veel te doen, al moet ik toegeven dat de tegenstander in de tweede helft beter speelde en meer op dreef was.

We hebben uiteindelijk met 13-1 gewonnen, ook al hadden we 2e helft meer doelpunten kunnen maken, als we beter over gespeeld hadden. Maar 13-1 is een super resultaat en de jongens zijn er heel blij mee!
Beetje sneu voor de tegenpartij dat ze maar 1x gescoord hebben, ik heb stiekem gehoopt dat een van de twee meisjes nog een doelpunt zou maken, maar helaas.

Tot as zaterdag 25 maart dan spelen we thuis tegen TOGB JO9-8.