JO9-5Wedstrijdverslagen

Zaterdag 12 mei spelen we uit tegen SHO Oud Beijerland

3 min speeltijd en SHO scoort 1-0.
Er is nog geen druk of gevaar van onze kant we lijden onnodig balverlies en er wordt niet veel overgespeeld. Eerste 10 minuten slordig gespeeld. Hopelijk dat we ons herstellen en weer gaan voetballen zoals we kunnen!

Vlak voor rust maken we een gelijkmaker, 1-1. 2 mooie kansen gehad helaas geen doelpunt.Zodra we iets slordiger gaan spelen krijgen de jongens van SHO ruimte en creëren kansen wat tot een score leidt 2-1.
Bij einde 1e helft is de stand 3-1

2e helft
4-1
Op de een of andere manier spelen we heel zwak, zonder druk en fanatisme.
Als we dan samenspelen, boven op de bal drukzetten creëren we kansen en scoren 4-2.

Echt ik weet niet wat er gebeurd, het lijkt wel of we voor het eerst samen spelen. Balverlies is nog nooit zo hoog en onnodig geweest. Jongens slapen nog lijkt het wel.