Spartaan’20 JO9-5 (f5) – GOZ JO9-1 (f1)   5-5

Rechtsachter Livio
Midden Maoruan
Rechtsvoor Yael
Linksvoor Elijah

Aftrap Spartaan’20. Spartaan’20 is zoals altijd weer strijdlustig om de overwinning te willen binnenhalen en krijgt direct in de 1e minuut een kans! Helaas over!

Verre uittrap keeper GOZ komt over de opstelling heen en komt goed terecht voor de voorhoede van GOZ waaruit de 0-1 achterstand komt.

Spartaan’20 word even flink aangemoedigd door alle fanatieke ouders en trainer Caloum, kom op jongens ertegenaan! Spartaan’20 tikt na 4 kansen eindelijk de 1-1 erin, gescoord door Marouane.

De Spartanen worden gretig en komen na de time out en een oppepper van de trainer op een 3-1 voorsprong en gaan zo de rust in!

Na de rust scoort direct het team van GOZ de 3-2 en erna de 3-3, de spanning stijgt, want we moeten er hard voor knokken om toch de voorsprong erin te schieten. De jongens zetten alles op alles om die bal vooruit te spelen en het lukt. De 4-3 voor Spartaan’20 valt met nog 7 minuten te spelen.

De eerste helft vielen er achter elkaar kansen voor Spartaan’20 maar de bal vertikte het om erin te gaan, waarbij de tweede helft meer gescoord werd en ook spannender was.

De 4-4 gaat erin voor GOZ, jammer maar helaas. De aftrap word genomen en gaat uit over de zijlijn, bal voor Spartaan’20. Marouane neemt de bal tot zich en speelt de bal over . . . ja ja ja . . . 5-4 voor Spartaan’20. Jemig wat spannend!

Nog 2 minuten te gaan, bal aftrap GOZ en de tijd tikt af!

Bal gaat vaker richting doel van Spartaan’20 en de verdediging weet de bal te blokkeren, maar het tweede schot op afstand van GOZ wordt slechts ten dele geblokkeerd en helaas, door de van richting veranderde bal vliegt die het doel in, eindstand 5-5 .

Goed gespeeld jongens, top!
Hogere klasse, grotere jongens maar al met al halen ze alles uit de kast om de voorsprong en de winst hoe dan ook eruit te halen!

Trots op ze! Maandag toernooi bij Transvalia gaan ze ook weer zeker de stempel Spartaan 20 F5 achter laten!

Volgende week genieten in de ballenbak met dank aan de sponsorloop!