Zaterdag 14 oktober Spartaan’20 JO9-5 – DRL JO9-2     10-1

12.30 uur, 1e helft DANI in het doel! Aftrap genomen door Spartaan 20, Kansen voor Spartaan en DRL naast geschoten binnen 2 minuten. SPANNEND!

JAEL bijna gescoord door een goede voorzet, kom op Spartaan’20. ADI krijgt de bal en …….. gescoord. Yes 1-0. Binnen 1 minuut weer een goede kans, doorzetten Spartaan’20, we zijn meer aan de bal.

DAPHESON maakt een actie en komt bijna tot scoren. Corner DRL wordt weggeschoten door ELIJAH. Ingegooid door DANI en Spartaan komt richting DRL doel, en en en en, GOAALLLLLL, 2-0 voor Spartaan! Dit gaat goed, mannen. Corner Spartaan’20 gaat voorbij het doel. Spelbegeleider fluit en Time-out!

Spel word hervat, keeperbal DRL.3 kansen gehad, maar nog altijd 2-0

Uitgeschoten bal DRL- keeper in Spartaan voeten en 3-0, netjes gescoord!

Corner Spartaan’20, maaarrr bijnaaaaa! Iedereen weer in positie en kom maar op. 16 minuten gespeeld en nog altijd 3-0, nog een spannende bal richting Spartaandoel maar DANI houd hem gelukkig tegen! Uitgooibal keeper Spartaan’20 en Spartaan’20 speelt snel over en daar komt een doelpunt uit 4-0! Eerste helft voorbij.

Tweede helft begonnen en de keeper is nu ELIJAH. Aftrap DRL direct veroverd door Spartaan’20 en Spartaan zet de stand op 5-0 goed gedaan MARUAN.

Uitschop DRL keeper zo bij MARUAN in zijn voeten en dat was bijna weer een goal, maar de keeper weet de bal tegen te houden. Een dribbel van DRL op Spartaan-helft, de bal wordt afgepakt door Spartaan en met goed samenspel plus goed inzicht, wie er vrij stond, weer een goal! 6-0. Dat gaat lekker!

ZAKARIA onderuit, de vrije trap iets vanaf de zijlijn en die gaat erin! 7-0

Timeout

Wedstrijd hervat, laatste 10 min van start. Een hoge trap vanuit de zijlijn voor Spartaan’20 . LIVIO weet die bal over de keeper te krijgen en JAEL kopt hem er perfect in 8-0. Spartaan gaat goed door en zet druk erop en dat maakt weer de volgende goal! 9-0. Cornerbal Spartaan’20 wordt voorgegeven, maar gaat voorlangs. Net nog aangeraakt door de keeper, dus nogmaals corner. Corner genomen en netjes erin geschoten, prima kerels. 10-0.

Keeper DRL schiet uit en gelukkig weet Spartaan’20 die tot een cornerbal uit te schieten, dit was wel een klein beetje een goede kans voor DRL. Corner wordt genomen en komt per ongeluk toch in het doel, doelpunt voor DRL. 10-1 is de eindstand voor Spartaan’20.

Jongens hebben goed samengespeeld en een mooie wedstrijd aan de ouders en toeschouwers laten zien.

You go guys! Als verassing worden de jongens heerlijk verwend met een patatje en drinken, hmmm.

Dank jullie wel trainers, voor de goede verzorging van de kanjers. BEDANKT namens F5.