02-12-2017 Feyenoord JO8-3 – Spartaan’20 JO9-5   4-5

Aftrap geweest. Yael in het doel, druk wordt er door Feyenoord direct op gezet, na het geschreeuw vanaf de zijlijn. Bijna een doelpunt voor Feyenoord, maar op de lat. Corner Feyenoord pakt Yael makkelijk in zijn handen en schiet hem ver uit, richting Maruan.
De druk word hoger van beide kanten, want wie zou de eerste scoren? Ze gaan gelijk tegen elkaar op, leuk begin. Corner Feyenoord. Wordt genomen, maar naast. Oewwwwwww, vanaf de zijlijn, want alle ouders staan ook fanatiek mee te genieten.
Yael trapt uit, de bal komt via een mooi samenspel bij Maruan en Gooooaaaaaallllll, 0-1 voor Spartaan. Eindelijk, want het is elke keer kantje boord. DE OUDERS SCHREEUWEN HET UIT VAN BLIJDSCHAP LANGS DE LIJN
TIME OUT
Aftrap Feyenoord. Spartaan’20 pakt af en houdt de druk goed onder controle, kom maar op denken ze, want dat kunnen we merken aan hun houding van spelen. SUPER! Aanval Spartaan’20 gaat goed, maar helaas voorlangs. Kom op jongens! Dan toch is het weer raak. Voor ik deze zin af had geschreven stampen ze de 2e goal erin, 0-2 voor Spartaan’20 .
Weer Spartaan die de druk goed erop weet te houden, de tegenpartij blijft wisselen van spelers en posities. Ze proberen de druk van Spartaan’20 te minderen, maar die hebben de smaak te pakken en willen meer.
Feyenoord keeper wil inspelen op zijn medespeler, maar Eliyah zit daar bovenop. Door de actie van Eliyah schiet de keeper uit schrik tegen zijn rug, waarna Eliyah vliegensvlug reageert en de bal het doel in knalt! TOPPIE! 0-3 voor ons. Ons team is scherper en vraatzuchtiger. Onze jongens gingen hier al denkmatig vanaf de maandagtraining naartoe. “Die zaterdag koste, wat het kost: WIJ GAAN WINNEN!”

Eerste helft voorbij, pauze, slokje drinken, peptalk van de trainers en dan gaan ze weer.

Tweede helft aftrap Spartaan’20. Adi in het doel.
Feyenoord is wat teleurgesteld geeft de oud-trainer aan want dit hebben ze eerder nog niet gehad. Ook heel leuk dat de oud-trainer even komt aangeven dat die het goed voetbal vind en dat hij het top vind hoe de jongens samen spelen.
Feyenoord pakt af en schiet naar voren, bal word gelukkig door Eliyah uitgeschoten, maar corner. Corner wordt genomen en ja hoor, 1-3. Oeps er stond er nog 1 bij de tweede paal die vrijuit in kon schieten. Maar kom op, we gaan er weer tegenaan. Dit maakt ons weer even wakker.
We trappen af en spelen samen en ja hoor Livio weet er met alle kracht de 4-1 in te knallen.
De bal komt zo nu en dan niet verder dan de middenlijn. De beide teams willen zo graag scoren en zeker winnen. Feyenoord krijgt de bal vooruit en schiet de 2-4 erin en na een uitbal zelfs de 3-4.
Toch zie je dan de jongens van Spartaan 20 nog de laatste moed bij elkaar sprokkelen om er dan toch nog een leuke game van te maken en wordt het zelfs 3-5, maar daarna toch weer 4-5.
Is de tijd nog niet voorbij? Gewonnennnnnnn! Wat een blijdschap bij de jongens, nadat er werd afgefloten.
Top afsluiting en wij als team inclusief de ouders allemaal met een trots gevoel lekker weekend houden. Kanjers! Eindstand 4-5. Spartaan’20 gewonnen .