21-1-2017 Spijkenisse JO9-2 – Spartaan’20 JO9-3   1-1

Het was eindelijk weer zo ver! De winterstop is voorbij alhoewel

.Het was wel erg koud afgelopen zaterdag. Onze jongens hadden er in ieder geval zin in om weer een potje te voetballen. Spijkenisse was ditmaal onze tegenstander. Spijkenisse had nog een klein appeltje met ons te schillen, omdat wij van ze hadden gewonnen tijdens de bekercompetitie (2-1). Ook vandaag zagen de ouders en alle andere supporters een mooie wedstrijd van 2 voetballende teams die aan elkaar gewaagd waren.

De 1e helft was Spartaan wel de betere, maar kansen van Ambroos, Mo, Gianni en Jayden gingen net naast of over. Ook Spijkenisse kwam gevaarlijk voor keeper Thomas, maar daar stonden Amar en Elton die het gevaar wisten te stoppen.

RUST

De 2e helft was een ware strijd tussen 2 teams die beide voor de overwinning speelden,  maar het was Spijkenisse dat een uittrap van Thomas wist te onderscheppen en te scoren, 1-0 voor Spijkenisse!

Het was duidelijk dat Spartaan nog een tandje bij moest schroeven om tot scoren te komen en dat gebeurde direct vanaf de aftrap. Mo kreeg de bal op links en liep door naar de keeper en scoorde in de korte hoek 1-1!

Voorzetten van Marcus en Jayden werden helaas net niet binnen getikt en de afstandsschoten van Elton en Amar vlogen rakelings over of naast. Beide supportersgroepen waren tevreden over de uitslag. Ze hebben een mooie wedstrijd gezien. Ook de trainers hebben genoten van een mooie wedstrijd en de strijdlust. Ook al was het een beetje koud.

Volgende week de uitwedstrijd tegen Rhoon.

Samen met Excelsior in de kleedkamer deed Spartaan precies hoe het moest. Netjes omkleden en mondje dicht als de trainers van de tegenstanders aan het praten waren!
GOED ZO JONGENS! Want zo hoort het! Complimenten van de trainers van Excelsior.