12-11-2016 Spartaan’20 JO9-3 – Sparta Rotterdam JO9-2   6-4
Na ons sterke optreden tegen SC Feyenoord JO9-2 (uitslag 2-0) kwam nu Sparta Rotterdam bij ons op bezoek. De spanning die er vorige week voor de wedstrijd was leek verdwenen en onze jongens waren weer ouderwets “aanwezig” in de kleedkamer. Mo die door een operatie aan zijn arm helaas niet aanwezig kon zijn werd vervangen door zijn naamgenoot Mo.

De opstelling voor zaterdag was anders dan normaal, maar dat maakt voor team JO9-3 niks uit. Het zijn allemaal kanjers, op welke positie ze ook gezet worden! Amar rechts voor, Marcus centraal midden, Jayden links achter, Ambroos rechts achter het maakt allemaal niks uit! Andre, Elton, Thomas speelden op hun vertrouwde plekje en Mo kan overal spelen.

De 1-0 was een snelle counter die de pijnvrije Andre mooi afrondde. Hij onderschepte de bal op eigen helft, begon een sprint naar het andere doel en rondde daar goed af! 1-0.

Amar die geen probleem heeft, of hij nou voor of achter speelt scoorde wel 4 keer! De een nog mooier dan de andere.

Een goede individuele actie van Mo gaf Jayden een niet te missen kop goal! Geweldig allemaal! In de rust stond het al 5-1 voor onze jongens. In plaats van door te gaan met het mooie voetbal vonden onze jongens het wel genoeg. Sparta kwam nog terug tot 6-4, maar de goed leidende scheidsrechter zag op zijn klokje dat het tijd was, waardoor Sparta niet genoeg tijd om er nog een paar te maken.

Een wijze les voor onze jongens om net zo goed te spelen als de 1e helft. Dan worden er nog meer goals gemaakt en kunnen onze supporters nog meer juichen.

Volgende week niet op zaterdag maar op ZONDAG de topper tegen Rhoon JO9-1 de nummer 2 tegen nummer 3.

20161112jo9-3_sparta02