Vandaag was Smitshoek JO9-2 onze tegenstander. Na de goede oefenwedstrijd tegen omhaalsmitshoekonze eigen JO11-7 van afgelopen woensdag was het voor de trainers duidelijk, “speel je ook zo tegen Smitshoek dan zou je wel eens kunnen winnen”. En ze kregen gelijk.
De spelers hadden de juiste instelling te pakken en gingen met veel spelvreugde het voetbal-gevecht aan tegen Smitshoek.

Al snel was het Ambroos die door een pass van Marcus de 0-1 op het scorebord bracht. Ambroos die vandaag op het middenveld speelde deed dat zeer goed. En zou vandaag nog eens 2 x scoren.

Smitshoek liet het hier niet bij zitten en begon ook de aanval op te zoeken, maar door goed verdedigend werk van Elton, aanvoerder Andre en Amar kwamen ze er maar moeilijk door heen.

Door goed keeperswerk van Thomas die als valse laatste man stond te keepen en voetballen konden de jongens van Spartaan verder van hun doel verdedigen. Nog een knappe goal van Mo, Marcus en Andre en Spartaan kwam op 0-6. Flitsende acties van Jayden die de hele linker flank bestreek werden helaas niet benut door onze aanvallers.

In de laatste minuut maakte Smitshoek hun verdiende doelpunt en werd de wedstrijd 1-6.

De goed fluitende scheidsrechter besloot nog om penalty’s te nemen die er zeer bekwaam in werden geschoten door Spartaan.

Volgende week de echte clash! Wie die wedstrijd wint bekert verder!
Ouders, vrienden, en familie kom allen en moedig onze jongens aan bij Spartaan’20 JO9-3 tegen Spijkenisse JO9-2

spelmoment
