Smitshoek JO9-1 – Spartaan JO9-3   2-1

Vandaag de kraker! Smithoek tegen onze jongens. De vorige wedstrijd werd onverdiend met 1-2 verloren. Spartaan was er op gebrand om vandaag de punten mee te nemen naar huis. Ook Smithoek heeft een aardig team dat goed kan voetballen het was een mooi gevecht om te kijken wie hier als winnaar uit zou komen.

Smithoek had snelle aanvallers maar ook Andre, Amar, Ambroos en Elton zijn erg snel en wisten de aanvallers af te stoppen. En als ze er toch door kwamen stond Thomas zijn mannetje in het doel. Het was toch Smithoek die als 1e een doelpunt wist te maken.

Aanvallen van Mo, Gianni, Jayden en Marcus gingen rakelings naast. Er werden van beide kanten mooie aanvallen gemaakt en goed afgestopt. Toch was het Mo die vanuit het middenveld kon doorlopen en op goal vuurde, de bal vloog erin! 1-1 een verdiende rust stand.

In de rust werd gezegd dat we niet mochten verslappen en door moesten gaan om er een overwinning uit te slepen. Spartaan had er zin in en liet al in de gangen horen dat zij SPARTAAN zijn.

Maar wel geteld 5 minuten in de 2e helft scoorde Smitshoek uit een verrassende counter de 2-1. Alles ging nu vol op de aanval. Kansen van Marcus gingen maar net naast. Kansen van Jayden werden gestopt, afstandsschoten van Ambroos en Amar vlogen naast of over, Mo die kansen kreeg en een mooie kans op Andre vergat af te geven, het mocht niet zo zijn.

Spartaan heeft er alles aan gedaan om er alsnog een gelijkspel uit te halen, maar helaas. Er werd goed gevoetbald, maar soms zit het wel eens tegen.

Koppie op mannen! Zaterdag is er weer een mooie wedstrijd. Dit keer tegen OVV ook daar hebben we nog een appeltje mee te schillen.