26-11-2016 Spartaan’20 JO9-3 – Smitshoek JO9-1 1-2

Spartaan had vandaag de topper tegen Smitshoek. Beide teams hadden nog geen wedstrijd verloren in de competitie. Spartaan begon superieur aan de wedstrijd. Kansjes voor Marcus, Ambroos en Jayden ging naast en voorlangs.

Verdedigend stond alles weer als een huis en Thomas hield samen met Andre, Amar en Elton het doel schoon. Binnen 10 minuten was het raak! Een afstandsschot van Amar vloog in het goal 1-0 voor Spartaan!

Smitshoek kreeg ook een dot van een kans maar die belandde op de paal. Het was een mooie en vooral spannende wedstrijd want beide teams kregen een hoop kansen.
RUST.
In de 2e helft werd gezegd dat er zo door gevoetbald moest worden en dat Smitshoek het er niet bij zou laten zitten, want zij waren ook gekomen voor een overwinning. Kansjes voor Mo (die Ambroos en Marcus niet zag) leverde geen 2-0 op.

Smitshoek schoot ook van afstand, maar Thomas stopte de bal goed. Met nog 2 minuten op de klok gebeurde het dan toch. Een corner van Smitshoek werd niet goed weggewerkt en Smitshoek maakte de verdiende 1-1. Iedereen dacht dat het gelijk zou blijven maar bij de laatste aanval van Smitshoek van de wedstrijd werd een van richting veranderd schot ook Thomas te machtig en kreeg Spartaan de 1-2 om de oren.

Beteuterd maar als grote winnaars gaven de jongens Smitshoek een hand en bedankten ze hun voor de sportieve wedstrijd.

Volgende keer beter jongens! Goed gevoetbald en volgende week vliegen de ballen er wel weer in. Weer eens een uitwedstrijd tegen LMO JO9-1