OVV JO9-1G – Spartaan’20 JO9-3   3-0

Vandaag de zware wedstrijd tegen OVV in Oostvoorne, het wekkertje ging vroeg af vandaag en met nog wat slaap in de oogjes kwamen de spelers naar Spartaan toe om vanuit daar te vertrekken. Helaas hadden we 2 zieken, Mo en Ambroos, ook waren Jayden en onze versterking Kamil nog niet helemaal topfit.

Toch werd er aardig gevoetbald door Spartaan en waren ook de 1e kansjes voor ons. Marcus kwam een paar keer goed langs zijn tegenstander en gaf goed voor, helaas konden Giani en Jayden de bal er niet in prikken.

OVV was ook gevaarlijk, maar Thomas kon in eerste instantie zijn goal nog schoon houden. Het was een hoge bal die Elton niet goed onder controle kon krijgen die door een speler van OVV werd mee genomen en de 1-0 maakte.

Rust

In de rust werd gezegd dat er goed gevoetbald werd en dat de jongens gewoon hun best moesten blijven doen. Niet opgeven en je acties blijven maken. Spartaan liet het er niet bij zitten en zocht de aanval.

Schoten van Amar, corners tegen de paal en vrije trappen gingen er maar niet in. Wat een pech zeg! De 1e corner van OVV kwam bij toeval bij een speler en die bedacht zich niet en schoot hem er van dichtbij in, 2-0.

Met nog 2 minuten te spelen ging Spartaan vol voor een gelijk spel maar uit een counter kon OVV ook nog de 3-0 aan tekenen.

Helaas jongens! Jullie hebben je best gedaan. Volgende week is iedereen weer beter en zullen we tegen Oude Maas laten zien hoe goed we kunnen voetballen.

Kamil bedankt voor het ondersteunen. Namens de boys van JO9-3 bedankt!