10-12-2016 Oude Maas JO9-1 Spartaan’20 JO9-3   3-3

De wedstrijd tegen Oude Maas was er een met 2 gezichten. De wedstrijd werd op echt gras gespeeld. Dat blijft voor onze jongen toch altijd even wennen. De opstelling was iets anders dan anders. Amar mocht vandaag vanaf het middenveld spelen en daar deed hij heel goed zijn best voor. Oude Maas had nog geen wedstrijd gewonnen in de competitie en was er op gebrand om nu eens de 3 punten thuis te houden.

Vanaf de aftrap liet Oude Maas zien dat ze ook erg goed konden voetballen en drong Spartaan terug op hun eigen helft. Thomas, Andre, Elton en Ambroos hadden het achterin erg druk om de ballen uit het goal te houden. Zelfs de aanvallers Mo, Marcus, Jayden en Giani moesten mee helpen. Toch was het Oude Maas dat een 2-0 voorsprong nam. Vlak voor rust wist Mo Amar te bereiken, die toch nog de 2-1 wist in te prikken en zo de rust in kon gaan.

Spartaan moest een tandje bijschakelen om nog een doelpuntje te maken om in ieder geval gelijk te spelen. Daar deden onze jongens stinkend hun best voor. Kansen voor Jayden, Mo, Giani gingen net naast of werden gestopt door de keeper van Oude Maas.
Toch was het Jayden die uit een mooie combinatie aanval van Giani en Marcus de 2-2 liet aantekenen.

Spartaan ging door om de winnende treffer te maken maar een vrije trap van Amar, een kans van Ambroos, Marcus en van Mo gingen over of naast.

Nu gebeurde het
.. de laatste minuut van de wedstrijd kreeg Oude Maas een corner. De bal vloog op de kruin van Elton de goal in, 3-2 voor Oude Maas. Ze schreeuwden het uit. YESSS, eindelijk 3 puntjes voor ons!

Nog een aftrap voor Spartaan met het fluitje in de mond liet de goed fluitende scheidsrechter de laatste aanval door gaan. Het was Andre die met een laatste inspanning 3 spelers voorbij ging en Mo vrij voor de goal zag staan, Mo schoot de bal hard en laag in de goal! 3-3

Toch nog een puntje voor het harde werken. Goed gedaan jongens! Een hele sterke 2e helft gespeeld.

Volgende week de bekerwedstrijd tegen Feyenoord JO9-2