Spartaan’20 JO9-3 – Oude Maas JO9-1   6-0  

Vrijdag, 14-4-2017, hebben onze jongens van JO9-3 een pittig toernooi gespeeld bij Zwaluwen. Het was een toernooi waar een aantal hoofdklassers en 1e klassers aanwezig waren. Met 3 overwinningen, 1 gelijk spel en 2 nederlagen is Spartaan’20 JO9-3 op een knappe 3e plaatst geĂ«indigd. KLASSE MANNEN!!!

De volgende dag stond echter wel een competitiewedstrijd op het programma. Oude Maas JO9-1 kwam bij ons op bezoek. Uit hadden onze jongens met 3-3 gelijk gespeeld, dus ze hadden wat goed te maken.
Het was niet te zien dat Spartaan de dag ervoor een pittig toernooi gespeeld had, want ze schoten uit de start blokken! Binnen een mum van tijd was het 4-0 door doelpunten van Jayden (die mooi werd uitgespeeld met een knappe assist van Gianni), Marcus (een streep in de kruising), Andre (een knappe solo) en nogmaals Marcus.

In de rust hebben de trainers de jongens een opdracht gegeven. Meer coachen en de 0 houden! Thomas, Ambroos, Amar, Andre en Elton hadden met elkaar afgesproken dat er geen “muis” doorheen zou komen en dat lukte! Keurig boys! Met nog een doelpunt van Marcus en het slotakkoord van Mo werd de eindstand bepaald op 6-0.

Na de wedstrijd werden de jongens getrakteerd door de Sponsor “Onderweg Reizen” op patat en drinken!

Met nog 1 wedstrijd voor de competitie (tegen Hekelingen) en nog 2 toernooitjes zullen de boys van JO9-3 een mooi slot aan een mooi jaar maken.
Tot dan!