3-12-2016 LMO JO9-1 – Spartaan’20 JO9-3   2-3

12:00 uur in de middag, het zonnetje schijnt de vogeltjes fluiten, maar om 11:15 was de uitslag al bekent?! 4-0?! Onze jongens hadden de bal nog niet eens aangeraakt, want we moesten nog even op de scheidsrechter wachten. Gelukkig kwam deze er aan zodat de wedstrijd kon beginnen tegen LMO JO9-1. Een fysieke ploeg die zeer goed kan aanvallen.

De jongens van JO9-3 hebben er een spelertje bij. Giani komt ons de rest van het seizoen versterken. Welkom Giani! 

De wedstrijd was 7 minuten bezig toen Marcus de bal met een slimme voetbeweging doorspeelde naar Jayden. Jayden ging 1 tegen 1 naar de keeper, tikte de bal slim langs de keeper zodat de bal rustig in de goal ging 0-1.

Kort daarop kwam de bal door miscommunicatie tussen Thomas en Elton op de paal. Gelukkig ging de bal er niet in, maar niet lang daarna had Spartaan minder geluk en schoot LMO de bal van dichtbij in het goal 1-1.

Spartaan moest een tandje bijschakelen om hier te winnen en ze deden erg hun best om weer op voorsprong te komen. Een overtreding randje 16 werd hard en hoog door Amar in het goal geschoten 1-2.

RUST. In de rust werd verteld dat er echt een schepje boven op moest, anders zou het wel eens kunnen dat we hier gelijk zouden spelen, of erger

VERLIEZEN
.

Vanaf de aftrap ging Spartaan weer voetballen zoals we van hun gewend waren. Kansjes van Mo en Giani (die de hele rechterkant bespeelde met zijn snelheid) gingen er net niet in. Gelukkig was Mo scherp voor de goal en prikte er toch nog 1 in, 1-3.

LMO gaf niet op en Thomas, Andre, Elton, Ambroos en Amar kregen het erg druk. LMO prikte er toch nog 1 bij en de stand kwam op 2-3.

De supporters van Spartaan moedigden onze jongens nog fanatieker aan! Kom op jongens! Volhouden! De spelers probeerden de 2-3 voorsprong te verdedigen. Gelukkig lukte dat, zodat we de 3 puntjes mee mochten nemen naar huis. Er is een gezegde dat zegt dat je soms ook “lelijke” wedstrijdjes moet proberen te winnen dat is gelukt.

Hopelijk past de KNVB de stand gauw aan want het was niet 4-0 voor LMO geworden maar 2-3 voor Spartaan!
Noot van de redactie: dat is inmiddels netjes gebeurd.