Zaterdag 18 februari 2017     Spartaan 20 JO9-3 – LMO JO9-1   4-2

Vandaag de thuiswedstrijd tegen LMO JO9-1. We begonnen in de volgende opstelling:

.          Thomas

.          Ambroos

. Amar                Elton

.            Giani

.     Andre    Marcus
Wissels:  Jayden en Mo

We begonnen slap aan de wedstrijd en de eerste 10 minuten is LMO veel aan de bal, maar kregen in deze minuten geen grote kansen. Maar wij kregen in de omschakeling wel een paar grote kansen. Zo schiet Marcus te gehaast in en schiet Andre hoog over.

Door een prachtige pass van Giani gaat Andre alleen op de keeper af en scoort beheerst de 1-0. De rest van de eerste helft gebeurt er niet veel en krijg Thomas weinig te doen.

Na rust een beter Spartaan, dat nu makkelijker de bal rond laat gaan. Uit een corner van Giani wordt de bal ingeschoten door Elton, de keeper redt, maar Mo is er snel bij als de keeper de bal los laat en scoort de 2-0.

Vlak hierna scoort LMO de aansluitingstreffer. Maar Spartaan blijft de 2e helft de betere ploeg.

Voor een overtreding rond de middenlijn op Jayden krijgen wij een vrije trap. En toen ging Ambroos achter de bal staan op zo’n 35 meter van de goal. Hij schiet hem hoog naar de goal, de bal wordt een beetje van richting veranderd en gaat er schitterend in.

Het wordt 5 minuten voor tijd nog 4-1 als Marcus een corner mag nemen en deze er in 1 keer inschiet. Met nog 2 minuten op de klok scoort LMO nog de 4-2.

Een goede overwinning op LMO en zo konden we voor het eerst sinds 3 december weer een overwinning vieren.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen Rhoon JO9-1