1-11-2016 v.v. Hekelingen JO9-1 – Spartaan’20 JO9-3   4-6

001De competitie is begonnen! Thomas, Elton, Andre, Amar, Ambroos, Jayden, Marcus en Mo hadden er zin in! Een avondwedstrijd bij kunstlicht, het leek wel een Champions League wedstrijd, zeiden ze tegen elkaar.

De eerste wedstrijd van onze Spartanen was tegen v.v. Hekelingen JO9-1. Deze tegenstander was 4e geworden in hun bekercompetitie en hadden aardig wat pittige tegenstanders gehad. De trainers hadden onze jongens goed voorbereid, dat het in de competitie pittig zal zijn en dat er hard voor elkaar gewerkt moet worden om mooie resultaten te halen.

Vanaf de aftrap liet Spartaan zien dat ze de baas in het veld waren en al snel scoorde Jayden 2 keer. Doordat er binnen 10 minuten, door hard werken van onze jongens, de 0-2 op het bord stond dachten zij dat ze het nu op halve kracht konden doen. Door 3 keer slap te voetballen kregen zij de deksel op hun neusje en stond het binnen 9 minuten 3-2 voor Hekelingen!

Gelukkig kon Marcus nog net voor de rust de 3-3 aantekenen zodat de trainers een “gesprekje” met de heren kon voeren in de rust.

De jongens hadden de boodschap goed begrepen door gewoon de hele wedstrijd hard te werken voor elkaar. Jayden die goed op schot was scoorde de 3-4, Marcus met de kop de 3-5 en Mo scoorde de 3-6. Hekelingen maakte nog de 4-6 maar had (ondanks ruime naspeeltijd) geen tijd meer nog meer doelpunten te scoren.

Al met al een verdiende overwinning door hard voor elkaar te blijven werken de eerste 3 punten zijn binnen.

a.s. zaterdag de wedstrijd tegen Feyenoord kom allen kijken!