jo9-3feyenoord0035-11-2016 Spartaan’20 JO9-3  –  SC Feyenoord JO9-2

Vandaag was het Feyenoord dat op bezoek kwam. Onze jongens waren erg gespannen. Waarom? Jullie kunnen toch zo goed voetballen? Het was rustig in de kleedkamer, er werden minder grapjes gemaakt. Stilletjes luisterden de spelers naar de aanwijzingen van de trainers. De tegenstander werd een fijne wedstrijd gewenst en de bekende yell “WIE ZIJN WIJ” werd uitgevoerd.

De wedstrijd begon. Gelukkig kunnen de jongens altijd vertrouwen op hun kwaliteiten, samen hard werken en de bal naar elkaar overspelen. Kansjes voor Andre, Jaden, Marcus en Mo werden net niet gemaakt. Ook de afstandsschoten van Ambroos en Amar gingen maar net naast. Ambroos die op het middenveld veel ruimte kreeg kon zo door lopen en de bal naar Marcus passen. Hij speelde zijn tegenstander uit en schoot de bal in het net! 1-0 voor Spartaan!  Wat een gejuich van alle supporters.

jo9-3feyenoord004

Feyenoord kon ook goed voetballen en kwam met goed samenspel bij Thomas, maar als een echte keeper schreeuwde Thomas “LOS!” en kon zo de bal uit de lucht plukken.

RUST

In de kleedkamer zagen de trainers weer de ouderwetse kopjes van onze jongens. De spanning was eraf, grapjes werden weer gemaakt, ze hadden zin in de 2e helft. Wel kregen ze mee dat ze wel samen moesten blijven spelen, want dan zou je nog wel eens meer doelpunten kunnen maken.

Een tactische wissel van de trainer die Amar naar voren stuurde, Ambroos als rechtsachter en met Marcus op het middenveld werd direct uitbetaald door een wereldgoal van Amar. Wel van 16 meter schoot hij de bal hard en hoog in het doel, 2-0!

Door goed samenspel en sterk verdedigen van Andre en Elton kwam Feyenoord er niet meer door heen. De overwinning was dik verdiend en werd met een mooie slinger en DEP gevierd.

Na de wedstrijd werd de sponsor nog even in het zonnetje gezet en werd er door de aanvoerder een mooie foto overhandigd die de sponsor netjes op kantoor kan hangen.

Al met al een mooie dag en volgende week weer een topper, thuis tegen Sparta Rotterdam!

comb_jo9-3