816 oktober 2016: RBC Roosendaal JO9-1 – Spartaan’20 JO9-3

Eindelijk was het dan zover, onze kanjers van JO9-3 mochten aantreden tegen RBC Roosendaal JO9-1. Jayden ging een mooie wedstrijd in Barcelona kijken zodat JO9-3 twee gastspelers had: Ayoub en Levi. Nadat de jongens het veld hadden bekeken krijgen ze bij terugkomst de grootste verrassing van de dag namelijk nieuwe tenues van de sponsor “ONDERWEG REIZEN”.2

Na de gebruikelijk warming up kwamen onze jongens onder luid gejuich en applaus het veld op. Ze waren er helemaal klaar voor om een goede wedstrijd in het ruim gevulde stadion van RBC te spelen.

Als snel werd duidelijk dat RBC ook een aardig balletje kon trappen en moesten onze verdedigers Thomas, Andre, Elton en Amar hun mannetje staan en ervoor zorgen dat de gevaarlijke aanvallen van RBC er niet in gingen. Dit deden ze zeer goed!

De aanvallers Ambroos, Marcus en de altijd hard werkende Mo hadden ook een zware dag tegen de verdedigers van RBC maar lieten het kopje niet hangen bij de stevige duels.

Alle supporters dachten wel dat het 0-0 zou eindigen maar het was Ayoub die vlak voor tijd uit een afgeslagen corner de 0-1 scoorde! Het leek wel of het stadion ontplofte! Wat een gejuich van de supporters van Spartaan!

Een zeer verdiende overwinning door hard werken en goed voetbal. JO9-3 word steeds beter! Ga zo door mannen! Trainers en supporters geloven in jullie!

RBC Roosendaal bedankt voor de uitnodiging en de sportieve wedstrijd.

10