Gisteren moesten we thuis tegen Blijdorp O13-1. Bij winst konden we de 2e plaats innemen. De wedstrijd begon bijna een uur later omdat de wedstrijden voor ons waren uitgelopen. We moesten spelen op het hoofdveld en na ons stond de wedstrijd Spartaan’20 1 – Excelsior Rotterdam 1 op het programma.

Blijdorp mocht aftrappen na het eerste fluit signaal. De eerste kans is voor ons, Jeneall veroverd de bal en geeft een goede pas op Viktor. Deze loopt door en komt alleen voor de keeper, maar de bal wordt tegen de keeper geschoten. Hierna krijgt Blijdorp een kans, maar de bal wordt naast geschoten. Het spel gaat over en weer.

De volgende kans komt van ons, Amin speelt op Viktor die de bal op Noa legt. Deze schiet, maar de bal gaat naast. Nu komt Blijdorp met een goede aanval eruit. Maar het schot belandt op de paal bij Jaythly.

Wij krijgen een uitbal mee. Deze wordt genomen door Amin die de bal op Viktor gooit. Deze geeft de bal mee aan Gio en loopt zelf door. Viktor krijgt de bal terug van Gio en schiet de bal goed binnen! 1-0 voor ons.

Vrije trap van Blijdorp wordt over geschoten. De tegenstander voert de druk op, maar wij blijven op de been.

Goede inworp van Randy, deze gooit de bal op Alessandro. Die loopt goed door, maar ook deze kans gaat recht op de keeper af. Met 1-0 gaan we rusten.

Na de rust mogen wij aftrappen. Een goede aanval van ons, wederom een uitbal. Gio gooit op Lucas die weer terugkaatst op Gio. Deze loopt door tot de achterlijn en geeft voor. Noa probeert te koppen maar de bal is net iets te hoog.

Een counter van Blijdorp wordt goed uitgespeeld en op het scorebord staat het weer gelijk 1-1. Blijdorp voert de druk weer op en wij krijgen nog een bal op de lat bij Jaythly. Randy heeft nog een schot van afstand maar de bal gaat over.

Het is Blijdorp dat er met de punten vandoor gaat, want de 1-2 ontstaat doordat hun spits goed zijn lichaam gebruikt. Wij krijgen de bal niet weg en deze schiet van afstand de bal goed in de hoek en laat de zwart/witten verslagen achter.

Jammer jongens volgende week de laatste bekerwedstrijd tegen XERXES/DZB.