JO13-5 revancheert zich

Vandaag stond er een oefenwedstrijd bij en tegen Alphense Boys E-top op het programma. Van de week stonden we tegenover hen in de finale op het toernooi dat door Alphense Boys was georganiseerd. Deze finale werd verloren, dus alle reden om ons vandaag te revancheren. Wij mochten aftrappen en de tegenstanders gingen direct druk zetten. De toon was gezet.

De eerste kans is echter voor ons. Said mag ingooien en ziet Diego staan. Deze neemt aan en geeft de bal op Jeneall. Deze loopt door en gaat op snelheid langs zijn tegenstander. Hij schiet, maar de bal gaat snoeihard op de paal en de bal wordt weggewerkt. Nu is het Allessandro die goed door gaat op links, maar de bal gaat recht op de keeper af. Spartaan laat spierballen zien en is de bovenliggende partij. Een blessure voor de linksback van Alphense Boys en de scheids geeft een stuitbal.

Wederom is het Alessandro die een schietkans krijgt, maar de bal belandt weer in de keeper zijn handen. Alphense Boys staan onder druk en een doelpunt kan dan ook niet uitblijven, maar schoten van Viktor, Lucas en Noa worden gekeerd of gaan net naast.

De keeper van Alphense Boys schiet uit, Stan vangt de bal op en controleert de bal. Hij ziet Noa gaan en geeft de bal in de loop mee. Noa neemt de bal goed mee en passeert de keeper met een bekeken schot, 0-1 voor ons!
Niet veel later gaan we rusten.

Na rust mag de thuisploeg aftrappen en wij zetten het goede spel voort. Het is een leuke wedstrijd met 2 ploegen die willen voetballen. Door een foutje achterin krijgen wij een doelpunt tegen, tot deze actie was Alphense Boys nog niet echt gevaarlijk geweest.
De stand is weer gelijk, de mannen laten zich echter niet van de wijs brengen en blijven goed voetballen.

Geatan verovert de bal en geeft een uitstekende pass op Amin. Deze legt de bal breed op Diego. Noa loopt om zijn man heen, vraagt de bal en krijgt hem ook van Diego. Noa loopt door en scoort zijn 2e van de dag!

Na dit doelpunt zakten wij iets terug en de Alphense Boys komen meer in hun spel.
Maar onze verdediging met Jaythly, SaĂŻd, Viktor, Amin, Geatan en Randy maken geen fouten meer.

De voorhoede met Gio, Noa, Jeneall en Allessandro heeft het de verdediging van de tegenstander knap lastig gemaakt.

Het middenveld met Hoessein, Lucas, Diego en Stan zorgde voor de aanvoer naar voren.
Vandaag was iedereen fel met veel inzet. De uitslag (1-2) is terecht en verdiend, we hebben laten zien dat we met zijn allen heel goed kunnen voetballen. Dit geeft vertrouwen voor de komende competitieronde.

Mannen goed gedaan!đŸ‘đŸ» ⚜