03-02-2018 JO11-8 – SVH JO11-5   6-0

Na een lange winterstop stond vandaag het bekerduel tegen SVH JO11-5 uit Den Haag op het programma. Zaterdagmorgen kwart voor acht aanwezig zijn op de club was voor de meeste ouders wel weer even wennen, maar gelukkig hadden onze jongens er minder moeite mee. Na de aftrap werd al snel duidelijk dat onze jongens er zin in hadden en lieten zien dat zij het beter voetballende team waren.

In de 7e minuut van de eerste helft komt de bal via een steekpass van Ties bij Rino terecht die met een goed schot de keeper van SVH kansloos laat en de 1-0 op het scoreboard zet.

Na het doelpunt bleven onze jongens aanvallend voetbal spelen en moest SVH zich beperken tot verdedigen en hopen iets via een counter terug te kunnen doen. In de rest van de eerste helft is de tegenstander een paar keer gevaarlijk geweest, maar door goed verdedigend werk van Tex, Krishna, Liano, Dominique en onze keeper Soufian was de tegenstander niet in staat iets terug te doen.

Rust

Kort na de rust is het Jay die – na een mooie Ă©Ă©n-twee met Krishna – een verdediger van SVH passeert en de bal met een hard schot in de rechterbovenhoek schiet en de 2-0 scoort. Even later komt de bal via de keeper van SVH bij Liano terecht die geen moment aarzelt, de bal vol op de pantoffel neemt en de 3-0 in het netje legt. Mooie goal.

Een paar minuten later is het de beurt aan Ties die de bal vanuit een vrije trap aangespeeld krijgt en de 4-0 binnenschiet. In de 45ste minuut komt een voorzet van Ties bij Rino die de 5-0 scoort. Uiteindelijk is het Dominique die met een hard afstandsschot de 6-0 eindstand op het scorebord zet.

De boys hebben goed gespeeld en zijn terecht door naar de volgende ronde in de bekercompetitie. Top jongens ga zo door!