02-12-2017 vv Rhoon JO11-5 – Spartaan’20 JO11-8   6-1

Hard gewerkt maar het zat er vandaag helaas niet in. Ondanks de vrieskoude hadden onze jongens zin om lekker een potje te voetballen. Vandaag stond de wedstrijd tegen de nummer 6 van de ranglijst op het programma. Omdat onze keeper nog steeds geblesseerd is deed Iliano vandaag met ons mee.

Vol vertrouwen begonnen onze jongens aan de wedstrijd. Het goede gevoel was van korte duur, want onze jongens begonnen wat slapjes aan de wedstrijd en de tegenstander had al snel het betere van het spel. Duels werden niet gewonnen en het leek wel of onze jongens met de handrem er op speelden.

Het is dan ook de tegenstander die al in de achtste minuut de 1- 0 scoort. In de 10e minuut is het weer raak als een speler van Rhoon op rechts door mocht komen en de bal over onze keeper heen lepelt en de 2-0 scoorde.

Even later is het weer raak als Rhoon een hoekschop mag nemen en de bal via een speler van Rhoon bij de eerste paal in het netje vliegt, 3-0. Dan is het in de 18e minuut weer raak voor de tegenstander als de bal van de linkerkant word ingespeeld op een vrijstaande speler van Rhoon die de bal beheerst inschiet en ondanks goed uitkomen de keeper kansloos liet, 4-0.

Even later scoort de tegenstander uit een hoekschop als de bal over onze keeper heenvliegt en Tex helaas geen redding kan brengen op de doellijn waardoor onze jongen met een 5-0 achterstand de rust in gaan.

Na de rust beginnen de jongens beter aan de wedstrijd en gaan ze gelukkig beter voetballen. In de 32ste minuut wordt het betere spel dan ook beloond met een doelpunt van Ties, 5-1. In de 37ste minuut slaat de tegenstander na goed samenspel weer toe en bepaalt de eindstand op 6-1.

Met teleurgestelde gezichtjes verlieten onze jongens het veld, verliezen waren ze niet meer zo gewend. Kop op jongens gewoon een kleine off-day tegen een sterkere tegenstander. Kan gebeuren. Volgende week gaan jullie gewoon weer knallen!