25-11-2017 Spartaan’20 JO11-8- PSV Poortugaal J011-3   14-0

Na de goede wedstrijd van vorige week tegen de nummer 2 op de ranglijst stond vandaag de wedstrijd tegen de hekkensluiter Poortugaal J011-3 op het programma. De wedstrijd begon om 8:30 en omdat het behoorlijk koud was deze ochtend was thermo-kleding en lekkere handschoenen geen overbodige luxe.

Na de aftrap werd al snel duidelijk dat het niveauverschil tussen de nummer 1 en de nummer laatst van de competitie wel erg groot was. Onze gasten konden in de beginfase van de wedstrijd nog wel even dapper tegenstand bieden maar al snel was het Spartaan’20 dat het spel bepaalde en goed naar elkaar overspeelde.

Achter was er ook geen vuiltje aan de lucht want Tex, Liano, Dominique en onze keeper van vandaag die voor Soufian inviel hielden de boel pot dicht. De aanvallers Jay ,Ties en Rino speelden een prima wedstrijd en ze creëerden kans op kans, waardoor onze jongens door 3 goals van Jay en een goal van Rino met een 4-0 voorsprong de rust in gingen.

Na rust gingen onze jongens op dezelfde voet door en bleef het kansen regenen voor Spartaan.

Met goed spel van onze jongens en goals in de tweede helft van de volgende spelers is het uiteindelijk 14-0 voor Spartaan geworden;

Ammar 2x (ingevallen voor Liano), Dominique 3x, Rino 3x, Tex 1x en Ties 1x.

Hoewel het verzet van de tegenstander in de 2e helft wel echt gebroken was moeten we het team van Poortugaal J011-3 wel een dikke pluim geven, omdat zij hun koppies niet hebben laten hangen. Zehebben naar vermogen weerstand geboden aan een tegenstander die gewoon een paar maatjes te groot voor hun was.

Dit neemt niet weg dat onze jongens weer een dik en dik verdiende overwinning hebben behaald en met 7 gespeeld en 21 punten trots mogen zijn op hun eerste plaats op de ranglijst.