7 oktober stond de wedstrijd tegen Kethel Spaland JO-11/4 op het programma.
Een ploeg die tot vandaag in de middenmoot van de competitie hangt.

Helaas kon Ties er vandaag niet bij zijn en hadden we 8 man.

Souf, Tex, Dominick, Liano, Krishna, Jay, Rino, Julien

Al vrij snel in de wedstrijd is het duidelijk dat Spartaan vandaag voetballend beter is dan onze tegenstander die vooral fysiek een kop boven onze jongens (behalve Dominick) uitsteekt.

Het weer werkt vandaag niet mee maar dat weerhoudt onze jongens er niet van er vol voor te gaan vandaag.

Een van onze 1ste kansen in gelijk een doelpunt de tegenstander probeert een bal naar voren te schieten deze wordt opgevangen door onze verdediging en word naar Krishna gespeelt deze staat aan de rechterkant van het veld en loopt naar binnen richting het doel en ziet Jay vrijstaan voor het doel Jay die de bal aanneemt maar net niet lekker meekrijgt kan niet voorkomen dat de keeper de bal weg schiet, maar Krishna is doorgelopen en vangt deze bal op en schiet hem gelijk over de keeper het doel in.

Het is duidelijk dat Spartaan voetballend steeds beter op elkaar in gespeeld raakt en elkaar steeds beter gaan vinden en de bal goed rond laat gaan en tot wat kleine kansen komt, maar tot grote kansen leidt het nog niet. Verdedigend staan we goed en geven we niets weg.

Dan is het toch raak vanuit een corner vanaf links die kort genomen wordt door Julien en Dominick, het is Dominick die de bal aanneemt en de bal in de lange hoek binnenschiet het is 2-0 voor ons.

Het is rust tijd voor een bekertje Ranja en even niet in de regen staan.

Na de rust komen de mannen weer naar buiten het begint heel onrustig en ineens kunnen we elkaar niet meer zo goed vinden en gaan we foutjes maken het is de Souf weer lekker staat de keepen en de ballen eruit houdt tot na 8 minuutjes na de rust waarin Kethel wat terug doet en op 2-1 komt.

Al snel zijn de mannen weer wakker en gaan we weer verder waar we in de 1ste helft gebleven zijn, Het is Dominick die Jay weet te vinden Jay speelt de bal naar Rino die alleen nog een tegenstander voor zich heeft deze kapt hij uit en schiet de bal over de keeper binnen 3-1

Dan het slotstuk en dat is aan Dominick de tegenstander werkt een bal weg en deze komt bij Dominick terecht deze denkt niet na en haalt de bal in een keer uit de bal is lang onderweg en stuitert voor de keeper en gaat over de keeper heen het doel in 4-1

Daarna is de wedstrijd afgelopen, vandaag hebben de ouders kunnen zien dat de jongens steeds beter gaan voetballen en elkaar steeds beter gaan vinden. Trots op de mannen die laten zien dat ze elke week steeds beter worden met dank aan Trainer Rinesh en Trainer Ricardo

Vandaag een overwinning op Kethel Spaland en met vlagen goed voetbal.

Zoals een trainer van Spartaan ooit zei er staan mooie dingen te gebeuren aan de Oldegaarde dit jaar !