Wedstrijd Smitshoek JO11-1 vs Spartaan’20 JO11-6 op zaterdag 30 september 2017

Vandaag moesten de spelers (en hun ouders) na lange tijd weer eens vroeg uit de veren. Om 07.45 uur hadden we afgesproken bij de tegenpartij. De jongens hadden er allemaal erg veel zin in!

De wedstrijd begon om 08.30 uur.

Met een mooie hoge bal richting het doel werd de bal helaas gestopt door de keeper van Smitshoek. De voorzet van Jeremiah naar Marcus resulteerde helaas ook niet in een doelpunt. Marcus scoorde het eerste doelpunt na een voorzet van Quenay. Na enkele pogingen door onze spelers op het doel van de tegenstander, helaas zonder resultaat, ging de wedstrijd verder. Jeremiah scoorde vervolgens de 0-2. Quenay scoorde de 0-3. De tegenpartij scoorde meteen daarna de 1-3. Er wordt gewisseld (Marcus voor Jayden). Een corner van Jayden wordt helaas geen doelpunt.

Jeremiah scoort door assist van Quenay de 1-4. Remy gooit de bal in.

Smitshoek scoort het 2e doelpunt tegen.

Remy aan de bal. Een mooie actie van Quenay, Jayden en Jeremiah resulteert in 2-5. Assist van Quenay naar Jayden resulteert in 2-6.

Er wordt afgefloten om 08.55 uur. De eerste helft zit erop! De tweede helft begint om 09.10 uur.

Door assist van Quenay scoort Amar 2-7.

Amar krijgt een vrije trap, helaas geen doelpunt. De tegenpartij krijgt vervolgens een vrije trap. Deze wordt opgevangen door Thomas. Daarna maakt Quenay de 2-8.

Een mooie actie van Remy op het doel, welke afgemaakt wordt door Jayden. Stand nu 2-9.

Marcus scoort vervolgens 2-10. Daarna scoort Marcus de bal tussen de benen van de keeper door, 2-11.

AndrĂ© probeert te scoren, maar de bal wordt door de keeper weggeslagen. Marcus neemt de corner. Een mooie actie van Amar resulteert in 2-12. Eindelijk komt er aan het einde van de wedstrijd iets meer tempo in het spel. De tegenpartij probeert nog te scoren, maar helaas zonder kans. Amar scoort met een mooie bal de 2-13. Jeremiah scoort vervolgens de 2-14. De tegenpartij weet toch nog een doelpunt in de wacht te slepen. Stand nu 3-14. Marcus scoort het laatste doelpunt. De wedstrijd is om 09.35 uur geĂ«indigd met 3-15🎉. Spartaan’20 JO11-6 heeft weer een overwinning in de wacht gesleept en mag weer 3 punten bijschrijven! Mooi resultaat weer voor trainer Ferry en zijn team.