Zaterdag 11 November 2017 Spartaan 20 JO11-6 – Kethel Spaland JO11-2   10-0   (4-0)

Nadat we vorige week met 9-2 wonnen in Overschie van HWD JO11-1. Kwam vandaag het Schiedamse Kethel Spaland JO11-2 op bezoek. Doelstelling was vandaag de 0 houden en het goede positiespel van vorige week langer dan 1 helft volhouden.

De wedstrijd begon van onze kant niet best. De eerste kans was voor de bezoekers en Thomas kon gelijk aan de bak. We speelden een rommelige 1e helft met veel verkeerde keuzes, maar kwamen na 6 minuten wel op 1-0 doordat Marcus scoorde. In de 1e helft scoort Jermaih nog 3x.

In de rust verteld dat ze de bal beter rond moeten spelen en minder met de bal moesten gaan lopen.

En de 2e helft was echt goed van onze kant. Na 4 minuten speelt Andre op Quenay, die speelt Marcus aan. Andre is doorgelopen krijgt de bal terug van Marcus en scoort de 5-0.

De 6-0 is een afstand schot van Quenay. De 7-0 was een kopie van de 5-0 van Andre. Dan scoort Marcus nog 2x en Jermaih scoort de 10de van de dag.

De 2e helft was van onze kant goed nu proberen het een hele wedstrijd zo vol te houden. En daar beginnen we volgende week mee met de uitwedstrijd bij Zestienhoven.