Woensdag 1 November 2017 GHVV’13 JO11-1 – Spartaan 20 JO11-6   2-9  (0-5)

Op woensdagavond 1 november moesten we voor de beker naar Geervliet om tegen GHVV’13 JO11-1 te spelen. De wedstrijd begon om 18.30 uur.

We namen gelijk het balbezit over van GHVV en lieten het balletje goed lopen. We creëerden veel kansen de eerste 5 minuten, maar er stond een hele goede keeper in de goal bij de tegenstander.

Na 6 minuten spelen was er dan eindelijk de eerste goal en die werd op de doellijn binnengelopen door Marcus. Daarna ging het snel, want binnen 5 minuten lag de 2e goal in het netje door Jermaih. Toen een trainingsgoal deze hadden we zaterdag geoefend en werd mooi binnen geschoten door Marcus. We kregen in de eerste helft veel kansen vooral Quenay had vandaag de pech dat telkens de keeper in de weg lag. Jermaih scoorde voor rust nog 2x zodat we gingen rusten met een 0-5 voorsprong.

Na rust een slordig Spartaan’20 dat nog wel op 0-6 komt door een doelpunt van Jayden. Maar we laten door slordigheden GHVV 2x scoren en daar was vooral Thomas niet blij mee. Maar verder lieten we het niet komen en gingen door met doelpunten maken. Zo scoort Jermaih zijn 4e van de avond. Maar ook weer kansen voor Quenay , Amar en Remylo. De 2-8 is een eigen doelpunt van GHVV een schot van Marcus wordt door een speler van GHVV in de goal verwerkt. En de laatste goal van de avond is van onze aanvoerder Andre die de eindstand op het bord zet met 2-9.

En zodoende gaan wij als 1e in de poule door in de beker met 3 overwinningen en een doelsaldo van 39 voor en 6 tegen.

Zaterdag gaan we op bezoek bij HWD in de competitie voor de 3 punten.