JO11-4Wedstrijdverslagen

16-11-2019: JO11-4 uit tegen ’s-Gravendeel 1-3

10:00 uur en de wedstrijd is begonnen.

Spartaan’20 zet gelijk goed druk en probeert de bal via een goed samenspel, al binnen 1 minuut, bij de tegenstander in het doel te trappen. Helaas ook deze keeper is al iets groter en goed getraind om alle hoge ballen op te vangen. Spartaan20 is direct sterk begonnen, en laten zich snel nog 2 keer heel dicht bij het doel van de tegenstander zien.
11e minuut, nog steeds 0-0.
De spanning zit erin, want ook ‘s-Gravendeel komt tot een kans. Met een prachtige redding van Gianny blijft de stand op 0-0.

Spartaan’20 laat zowel de tegenstander, als de mensen langs de zijlijn hier en daar perfect combinatiespel zien. En ja hoor, daar is die dan. GOALLLL, Spartaan’20 scoort en wat een teamspirit, blijheid en gejuich.

Ruststand Spartaan’20 0-1 voor.

We beginnen aan de 2e helft, Spartaan’20 pakt de draad weer direct goed op en binnen 2 minuten staat het 0-2 voor Spartaan’20.
Hier en daar krijgen ook de spelers van ‘s-Gravendeel af en toe de kans om door te komen, tot scoren komen ze niet.
Spartaan’20 wint prima bijna ieder duel, zitten kort erop en snakken naar nog een doelpunt.

Meerdere kansen aan de kant van Spartaan’20, maar de stand is tot nu nog 0-2.
Dan in het tweede deel van de 2e helft, na een aantal gemiste kansen zit die er eindelijk in, 0-3.

Ook de verdediging komt meer naar voren en kan lekker mee voetballen, ‘s-Gravendeel komt het 2e deel niet echt in het gebied bij Spartaan’20. Dan komt er helaas toch een tegendoelpunt, de wedstrijd eindigt in 1-3.

Gewonnen, voldaan en vol trots nemen ze de punten mee naar Spartaan’20, en gaan zich voorbereiden op de volgende wedstrijd!

Kom jij ook? 23 November Spartaan’20 JO11-4 tegen FC Binnenmaas JO11-1 om 10:00 uur.